Dagens kort

Livskraft 20/9 🤍

LIVSKRAFT

Du bär på en livskraft, en kreativ livsgnista, en skaparglädje som ständigt leder dig vidare i livet. Utan utveckling skulle du stagnera. Du är kreativitet, du är livskraft, du är utveckling. Stäng inte ute det som är du, utan ta dig själv och din skaparkraft på allvar. Du styr ditt liv genom vad du lägger din kraft och energi på. Vad ägnar du dig mest åt? Det styr vad som fortsatt kommer att finnas i ditt liv. Vill du något annat? Börja fokusera på det istället, så styr du sakta men säkert ditt liv i rätt och en ny riktning. Du är skaparen, livet ditt konstverk. 

Sandalfon är kraftens ängel, som hjälper dig att finna och övervinna rädslor för att uppnå styrka, visdom och livsglädje. 

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: