Dagens kort

Passion 18/9 🌸

PASSION

Släpp in passionen i livet! Följ dina känslor av lust & glädje, det som ditt hjärta brinner för. Då talar vi inte om romantisk passion, utan om ditt hjärtas innersta önskan, det som ger ditt liv en mening. Lyssna till dina känslor: vad mår du bra av att göra? Gör det. Hur mår du bra av att vara? Var så. Vilka mår du bra av att träffa? Träffa dem. Vad ger dig energi? Vad dagdrömmer du om? Vad älskar du? Låt dina må-bra känslor vara din kompass. När du lever utifrån din passion sprider du energi & glädje i världen. Låt hjärtat ditt få tala – gör plats åt passionen!

ANAEL är ärkeängeln av romantisk kärlek, passion & romans, skönhet, konst & musik, försoning & acceptans.

❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: