Strålande idé 17/9 ⭐️

Strålande idé & gåvor från himlen 

Du har mottagit en idé kanske flera, men just en av dem är helt strålande. Och är det en idé som återkommit i dina tankar, drömmar och vice versa så är denna också gudomligt vägledd till dig. Ärkeängeln uriel säger att du ska göra din idé förverkligad. Med andra ord inte bara låta den stanna i tanken. Du kan ha kämpat med lite av allt i ditt liv och din vardag och för att ta dig bort och hur all stress, press, ångest, oro mm så ska du följa den här iden. Samtidigt är det viktigt att du tror på dig själv, vet att du klarar av det även om du tvivlar. Men du kommer att klara av det bara du bestämmer dig för det. Om du även har befunnit dig som lite av en svart avgrund under en tid, så står det för att du har alldeles för mycket på dig, omkring dig, och behöver lyssna på din magkänsla. Din mage kan blivit en riktig stressmage med och för att minska ned på detta så följ den här vägen. Livet förändras hela tiden, det som var bra och rätt för dig förut kan änglarna nu ha sett att du inte alls mår bra och att du inte mäktar med. Kanske har du önskat dig saker att de ska bli till de bättre för att de har varit eller är så kämpigt för dig, och då är nu meningen med detta att du ska kliva ur din ”bekväma zon” där du är van att vara, van att arbeta i, van att bo i, umgås med vänner som inte ger dig något längre men du har inte trott att du klarar av att ta dig därifrån. Fast det gör du. Änglarna ger dig gåvor, stöd, hjälp och du måste då öppna famnen för att kunna vara villig och ta emot dem. Ditt inre barn säger att du ska ta ett kliv ut och göra det som känns rätt. Men meningen är ju att du ska må bra och vara fullständigt trygg. Och få dina behov tillgodosedda och de kommer du att få om du följer denna vägledning. Det kan vara alltifrån att lämna en relation, till byta arbete, byta bostad, köpa ett djur, köpa en lott osv. Och nu vill änglarna ge dig och du ska då bara vara villig att ta emot.

⭐️

Lämna ett svar