Dagens kort

Positiv energi 13/9 🤍

POSITIV ENERGI 

GALGALIEL är en Ärkeängel över energi och vibration. Och som hjälper dig att lösa upp blockeringar och ger glädje under dina gråaste dagar.

Du kan höja din energinivå genom att välja enbart positiva tankar. Varje tanke har en positiv och negativ sida. Så fort du börjar att konsekvent fokusera på den positiva sidan av saken så kommer du att känna att flödet ökar i livet, du mår bättre och kommer få mer energi.
Det kan kännas lite ovant i början. Det är naturligt, ha bara tålamod. Känns det för svårt, be om hjälp. Du kommer att få små påminnelser som gör dig rätt på väg igen. Och var inte orolig, har du väl börjat är det svårt att vända tillbaka igen… Tack för att du vårdar din energi.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: