Vad känner han/hon för dig? 9/9🖤

 HUR KÄNNER HAN/HON FÖR DIG? 

Denna person man eller kvinna, själsfrände, tvillingsjäl, karmisk relation, har i dagsläget kommit till en insikt inom sig själv att denne vill få till en förändring i någon form mellan er, m e n hen vet inte överhuvudtaget hur det ska gå till. Hen vill att ni ska få chans att växa tillsammans bygga på en framtid då det faktiskt finns potential. Och det finns en enorm passion mellan er, framför allt från din sida. Du blir helt knäsvag när det gäller den här personen. Problemet som är, och det känns faktiskt som att det här är en gift man detta handlar om och du är den tredje parten här. Även du kan vara gift eller leva i någon form av relation idag. Hur som haver så är denna man livrädd för att du inte ska vilja ha honom. Att du kommer att ge honom kalla handen. Han tänker sig att han vill kontakta dig men vågar inte, då han som sagt är rädd för att du har stängt dörren för gott pga hans tidigare svek. Och han är även rädd för att behöva dela dig.. ELLER så är det så att det är det han vill, leva i någon typ av öppen relation. Men vet inte hur han ska framföra det. Han är en fisk, kräfta el skorpion. Vilket kan vara sol/mån/ascendent tecken. Han säger att han kan se klarare nu, och att han är redo att följa sitt hjärta. Även att han idag är sann mot sig själv, men inte var det tidigare. M e n sen får jag att han har svårt att visa känslor i en relation normalt, o m han inte blir svartsjuk vill säga.. då kan han bli dum istället. Han är knepig, så här gäller det att ha en öppen kommunikation verkligen och ta honom från början. Att man bygger en stabil grund från början.

🤍

Lämna ett svar