Dagens kort

Paradiset 9/9 🤍

PARADISET

Idag ska du välja att betrakta paradiset som en målbild för ditt liv. För vad är paradiset? Jo, upplevelsen av att må så bra som möjligt. Bara genom att sätta upp det målet för dig själv bidrar du till utvecklingen på jorden. För när du mår bra kan du på bästa sätt hjälpa andra. Och när du ser till att må bra först och därefter handla utifrån inspirationen som då uppstår, så kommer allt du gör att gå så mycket lättare än om du gör tvärtom, jobbar hårt för att sedan må bra. Sedan är alldeles för långt borta…

När du mår bra först har du tagit ett stort steg mot att skapa ditt paradis på jorden.

Jofiel är paradisets, glädjens och upplysningens ängel som inspirerar dig till en öppenhet, vidsynthet och medvetenhet.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: