Förlåtelse 8/9 🌸🌿

Förlåtelse

Det är någon som du behöver förlåta. Kan vara en gammal vän, kollega, ex, kärlek. Ni kanske inte har en öppen konflikt vissa av er, andra av er har det. Medan en del av er bär detta i tystnad.. 

Du kanske även behöver förlåta dig själv. Dels kan det vara så att du väljer att rikta på i en relation/äktenskap som du inte vill vara i som du inte vill vara i just för att du har svårt att just förlåta. Då behöver du fråga dig hur du ska komma vidare.. m e n förlåtelse är just ett stort problem och släppa det gamla så att ni kan gå vidare. Man behöver göra ett val här. 

Det här gör annars att man lever i ett typ av känslomässigt fängelse som faktiskt dränerar dig på din energi och oförmåga att kunna blicka framåt. Är du arg på dig själv över tidigare ev misstag som du har orsakat? Ja då måste du släppa den skuld och skam som du bär. Ge dig istället beröm för att du har och gjorde så gott du kunde där och då. Även om resultatet inte blev som du önskade. Lägg fokus på de förändringar som du har gjort sen dess och som även har gjort dig till en bättre människa. Förlåt, släpp taget och be änglarna att lätta på detta från dina axlar. 

Kanske behöver du bryta med vissa människor, relationer, från situationer.

Vidga din bekantskapskrets och knyta an nya kontakter. Skapa privata relationer som ger de ena än de andra. Möta den som känner den, kanske få nys om arbete via hjälpsamma människor som vill dig väl. Du kan behöva få tips, idéer och höra andras input så du kommer framåt i livet istället för att stå kvar och trampa vatten. 

Kan vara nya människor men som arbetar inom samma bransch t ex som dig. Nu ska du blicka framåt och förverkliga dina drömmar! 

🌸

Lämna ett svar