Deltagande 7/9 ✨

DELTAGANDE 

Vad känner du idag att ditt hjärta saknar eller söker efter? Du kan uppnå precis vad du vill, och du ska kämpa för och ha tillit för att du kan uppnå något som du älskar., Du kan älska, men du måste våga älska. Arbeta massor med dig själv, din barndom, din självkänsla, ditt självvärde. Att förstå att du är värd allt. Värd att älska, värd att älskas.

Jag får till mig att du är och har varit på en ständig jakt hela livet efter någonting, Där du söker och söker men du vet inte efter vad. Kanske tänker du att om du blir framgångsrik så kommer det att generera pengar. Problemet är att det aldrig kommer att spela någon roll hur mycket du än arbetar, hur mycket pengar du än tjänar, etc så kommer du aldrig bli hel inuti dig själv fören du möter dig själv och ditt inre. Möter det som är tungt. Förstå att din ångest, dina rädslor etc är symptom på underliggande orsaker.

Får även till mig att det är en relation som rasar för vissa av er, att något kraschar, någon kan gå i väggen på ett eller annat vis. Allt är bara för mycket. Och det här är kopplat till att inte ha förmågan att kunna samarbeta i relationer, vilket även kan innebära kärlek, arbete mm. Man, den andre eller du känner att allt är den andres ”fel”. Det blir så mycket lättare att projicera ut sitt egna dåliga mående på alla andra än att faktiskt gå till sig själv. Vilket istället slutar i konflikter, meningsskiljaktigheter, tillkortakommanden, raseriutbrott och gud vet allt.

Och för andra av er så kommer man plötsligt till insikt. Tack vare helande krafter som hjälper dig just nu, och meningen är att du ska gå till dig själv och fundera över ditt egna tankesätt. Hur du kan tänka, förändra, förbättra dig och enbart utgå från dig, börja med dig själv, förändra dig och inte försöka förändra den andre eller de andra involverade personerna.

Det här gör att du liksom kommer till ett slut på ett sätt att leva, ett sätt att tänka, ett sätt att agera osv. Du slår spiken i kistan Och väljer att   gå inför att bli ett med världen.

När du väljer att stänga en dörr så öppnas en annan. Det betyder också för vissa att man lämnar en relation, lämnar ett arbete, lämnar sin familj, vänner men kanske får nya möjligheter i en befintlig relation, något nytt och ännu bättre kommer in i ditt liv.

Men de du behöver göra är att ta full kontroll över dig och ditt liv, din energi. Det kan vara så att du levt/lever ihop med någon som kämpar med ett kontrollbehov. Eller också är du denne person själv, då handlar det om att du ska kontrollera dig och ta kontroll över ditt liv.

Det kommer att på långsikt få dig att kunna flyga riktigt högt, och långt, så håll ut, ha tillit och luta dig tillbaka även om allt känns tungt just nu.

Den som väntar på något gott.. väntar aldrig för länge.

❤️

Lämna ett svar