Älska dig dig själv 6/9 🌹

ÄLSKA DIG SJÄLV

Idag säger en ängel så här: 

Börja dagen idag med att skriva ner tre egenskaper, talanger, attribut, drivkrafter, eller annat som du tycker om hos dig själv. Fortsätt i morgon och resten av veckan med tre saker till varje dag. Om du har svårt att komma på något, fråga en vän eller en annan person som du vet tycker om dig. Eller tänk så här: Vad skulle du se i dig själv om du var din egna kärleksfulla förälder? Till slut kommer du att ha en fin lista att ta till om du någon gång skulle tvivla på dig själv. (Vilket jag får till mig är väldigt ofta vad gäller väldigt många – eftersom jag fått detta idag.)
Ett underbart liv börjar och slutar i kärlek och det är du värd. Om det känns svårt för dig, tveka inte att ta emot hjälp. Vi är många som redan älskar dig.

❤️

Lämna ett svar