Dagens kort

Oärlighet 4/9 💎


OÄRLIGHET 

Någon i din omgivning är det som inte talar gott om dig. Den sprider en massa dynga bakom din rygg, och när ni ses så ler den och låtsas/spela med som om att ni är bästa vänner. Och ja de var kanske inte riktigt vad du ville höra men så är det. Denna person mår fruktansvärt dåligt själv och bär på en del sorg  som den inte alls vill kännas vid. Står själv i vägskäl, ifrågasätter vem den är, var den ska, vad den vill osv.

För en del av er kan det här röra sig om en man och för en del så är det en kvinna. Men det som kommer är att det är en person född i Luftelementet och vågens tecken. (Kom ihåg att våg kan Vara ascendent, sol eller måntecken) behöver alltså inte vara dennes stjärntecken. Sen så har den även oxe, skytt, och kräfta i sig. En salig blandning. Och tillhör Jupiter 4 e huset samt Venus) Dessa står för att man är en ledare och klok person men även känslosam Och kärleksfull. Och att de handlar om kärlek och relationer. Samt familj, hemmet och grunden du står på. 

Med andra ord är det här någon kopplad till dig som är nära familj skulle jag vilja påstå. För vissa kan det här också stå för att man lever ett dubbelliv, och även att stöld kan förekomma, svart arbetskraft mm. 

Jag får även in fader, äldre man som är riktigt grym vissa gånger. Någon som kan smeka och slå så länge det gynnar honom. Det här kan också stå för en myndighet. Han har verkligen stängt av Känslomässigt. Han har även problem med sina knän, det är hans faktiskt känslomässiga instängda barndom som satt sig där. På hans baksida av hans högra lår så verkar det som att han har skadat sig på något vis. Det gör ont där, vissa stunder mindre Andra stunder mer. Idag lever denna man med ett yttre skal, som att man inte kan nå honom. Han har tvunget klätt in sig omedvetet eller medvetet för att klara sig. Hans ålder som kommer är 40-45 år men kan vara äldre eller yngre också. Får till mig att han verkligen tror att han är något förmer.

fruktansvärt kritisk, negativ, auktoritär i sitt sätt för att nästa stund släppa på hur mycket som helst. Får till mig väldigt dålig självkänsla, så stort bekräftelsebehov i alla dess former. Vill synas och höras. Problem med magen, och rygg. Och han liksom Släpar sin självkänsla i backen. Låter sig tryckas ner, för att nästa stund vara redo och ”slå”. Och nästa stund igen låta sig nedvärderas och så håller han på så här. För de människor som anses större än honom själv de låter han få vara ”över honom.” Medan de som är under de har han makt över. Lite som i rangordning i en Djurflock. Däremot har han makt på sitt arbete definitivt.

Ett barn kan vara inblandat här. Kanske även flera barn. Men ett av dessa barn försöker med all sin kraft att förändra sin tillvaro, och de går sådär.. ett eller flera av barnen kan ha nya mål i sikte. Denne behöver stöd. För att hen inte mår bra. Och känner inte alls att denne har det. Utan hen får hela tiden stå tillbaka. Kan känna sig väldigt ensam. Men att hen känner att nu är de dags att ”slåss” Och slå sig fri samt stå för det hen tror på. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: