OĂ€rlighet 4/9 💎


OÄRLIGHET 

NÄgon i din omgivning Àr det som inte talar gott om dig. Den sprider en massa dynga bakom din rygg, och nÀr ni ses sÄ ler den och lÄtsas/spela med som om att ni Àr bÀsta vÀnner. Och ja de var kanske inte riktigt vad du ville höra men sÄ Àr det. Denna person mÄr fruktansvÀrt dÄligt sjÀlv och bÀr pÄ en del sorg  som den inte alls vill kÀnnas vid. StÄr sjÀlv i vÀgskÀl, ifrÄgasÀtter vem den Àr, var den ska, vad den vill osv.

För en del av er kan det hÀr röra sig om en man och för en del sÄ Àr det en kvinna. Men det som kommer Àr att det Àr en person född i Luftelementet och vÄgens tecken. (Kom ihÄg att vÄg kan Vara ascendent, sol eller mÄntecken) behöver alltsÄ inte vara dennes stjÀrntecken. Sen sÄ har den Àven oxe, skytt, och krÀfta i sig. En salig blandning. Och tillhör Jupiter 4 e huset samt Venus) Dessa stÄr för att man Àr en ledare och klok person men Àven kÀnslosam Och kÀrleksfull. Och att de handlar om kÀrlek och relationer. Samt familj, hemmet och grunden du stÄr pÄ. 

Med andra ord Àr det hÀr nÄgon kopplad till dig som Àr nÀra familj skulle jag vilja pÄstÄ. För vissa kan det hÀr ocksÄ stÄ för att man lever ett dubbelliv, och Àven att stöld kan förekomma, svart arbetskraft mm. 

Jag fÄr Àven in fader, Àldre man som Àr riktigt grym vissa gÄnger. NÄgon som kan smeka och slÄ sÄ lÀnge det gynnar honom. Det hÀr kan ocksÄ stÄ för en myndighet. Han har verkligen stÀngt av KÀnslomÀssigt. Han har Àven problem med sina knÀn, det Àr hans faktiskt kÀnslomÀssiga instÀngda barndom som satt sig dÀr. PÄ hans baksida av hans högra lÄr sÄ verkar det som att han har skadat sig pÄ nÄgot vis. Det gör ont dÀr, vissa stunder mindre Andra stunder mer. Idag lever denna man med ett yttre skal, som att man inte kan nÄ honom. Han har tvunget klÀtt in sig omedvetet eller medvetet för att klara sig. Hans Älder som kommer Àr 40-45 Är men kan vara Àldre eller yngre ocksÄ. FÄr till mig att han verkligen tror att han Àr nÄgot förmer.

fruktansvĂ€rt kritisk, negativ, auktoritĂ€r i sitt sĂ€tt för att nĂ€sta stund slĂ€ppa pĂ„ hur mycket som helst. FĂ„r till mig vĂ€ldigt dĂ„lig sjĂ€lvkĂ€nsla, sĂ„ stort bekrĂ€ftelsebehov i alla dess former. Vill synas och höras. Problem med magen, och rygg. Och han liksom SlĂ€par sin sjĂ€lvkĂ€nsla i backen. LĂ„ter sig tryckas ner, för att nĂ€sta stund vara redo och ”slĂ„â€. Och nĂ€sta stund igen lĂ„ta sig nedvĂ€rderas och sĂ„ hĂ„ller han pĂ„ sĂ„ hĂ€r. För de mĂ€nniskor som anses större Ă€n honom sjĂ€lv de lĂ„ter han fĂ„ vara â€Ă¶ver honom.” Medan de som Ă€r under de har han makt över. Lite som i rangordning i en Djurflock. DĂ€remot har han makt pĂ„ sitt arbete definitivt.

Ett barn kan vara inblandat hĂ€r. Kanske Ă€ven flera barn. Men ett av dessa barn försöker med all sin kraft att förĂ€ndra sin tillvaro, och de gĂ„r sĂ„dĂ€r.. ett eller flera av barnen kan ha nya mĂ„l i sikte. Denne behöver stöd. För att hen inte mĂ„r bra. Och kĂ€nner inte alls att denne har det. Utan hen fĂ„r hela tiden stĂ„ tillbaka. Kan kĂ€nna sig vĂ€ldigt ensam. Men att hen kĂ€nner att nu Ă€r de dags att ”slĂ„ss” Och slĂ„ sig fri samt stĂ„ för det hen tror pĂ„. 

LĂ€mna ett svar