Dagens kort

Dagens visdomsord 4/9 🌸🌿

Ditt liv ligger i dina egna händer, men du måste lära dig att ta kontrollen över dina tankar. Alla de problem som har med rädsla, misslyckanden och tvivel att göra beror på att du styrs av SINNET. Sinnet har tagit överhanden och du är slav under och offer för dina okontrollerade negativa tankar. Så enkelt är det. Ta kontroll över ditt sinne och dina tankar. Varje dag, steg för steg, iaktta dina tankar. 

När en negativ tanke dyker upp, avvisa den genast och vägra tillåta en negativ tanke att slå rot i dig genom att i stället tänka på något positivt. Tänk fler och fler och fler positiva tankar, så kommer de snart att börja dyka upp av sig själva.

💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: