Gudsask 2/9 ✨

 

Idag är en sådan dag som du är extra känslig. Känslig för sådant som energier från andra, trötthet, du är skör, känslomässigt trött, nedstämd, kan vara en dag du är extra gråtmild, tårarna flödar för allt och ingenting. Du kan komma få insikter i saker, få klarhet genom drömmar, saker kommer fram i ljuset, fysiskt som psykiskt. Eller saker bara är, du bara vet att det är.

Dina bekymmer som du tampas med, rädslor du försöker bemästra eller också de önskningar du kämpar med att kunna uppfylla för dig själv och samtidigt som du ber till högre makter för att de ska bli uppfyllda av någon ”annan”. Du kanske känner en avundsjuka gentemot andra trots att det inte alls är vad du vill känna, och än mindre att du missunnar någon något utan att det helt enkelt handlar om hur det finns en enorm disharmoni i ditt liv. Hur saker, tankar, funderingar, känslor bara väller, och rinner över för dig.. så pass att du inte vet var du ska göra av allt. Ena stunden är saker oklara, andra stunden helt klara, nästa stund som ett töcken, och för att sen igen bli som ett kaos inom dig.

I grund och botten har du massor av oläkta känslor i ditt hjärtchakra. Du mår bra av att vara i naturen, andas daglig frisk luft, röra på dig, rena dig, jorda dig, höra fågelsång. För det ger dig en balans, harmoni, en frid i hela din kropp o a v se t t om det finns andra bakomliggande faktorer.

Leta reda på en ask (gärna trä), låda, och skriv ned ALLT som du bär på och känner. Kalla den för gudsask. Allt du skriver på pappret lägger du medd i asken och de är sådant du vill behöver släppa taget om. Se det som en rening. Placera asken där du tycker de känns bra. Om du inte vill använda en gudsask kan du göra följande: Bränna lappen (gör att de som står på lappen släpps fritt) från dig. Lägga i frysen (hindrar situationen från utveckling) eller bränna.

Lämna ett svar