VĂ€nskaplighet 31/8 🌾

VÄNSKAPLIGHET

Idag ska du ta med dig att det finns en vĂ€nskaplig relation du har i ditt liv, som verkar vara av stor betydelse för dig. SĂ€tt ord pĂ„ dina kĂ€nslor, det behöver inte nödvĂ€ndigtvis i dagslĂ€get handla om nĂ„got mer Ă€n just vĂ€nskap Ă„tminstone inte frĂ„n din sida. Det kan handla om att sĂ€tta ord pĂ„ att du tycker att denna personen Ă€r nĂ„gon som Ă€r viktig för dig. Det ”lilla” kan betyda sĂ„ mycket, för den andre. Och för vissa av er verkar det vara okomplicerat, det finns inga förvĂ€ntningar Ă„t nĂ„got hĂ„ll, inga krav vilket förenklar allting. Relationen bara Ă€r och fortskrider som vĂ€nskap. 

Ni tvĂ„ idag kanske samarbetar pĂ„ nĂ„t vis, eller att de Ă€r meningen att ni ska pĂ„börja samarbete och att de Ă€r viktigt hĂ€r att ha ett positivt synsĂ€tt. Den hĂ€r personen o m denne inte har kommit in i ditt liv Ă€n, Ă€r snart pĂ„ vĂ€g in (2dagar) max! men jag upplever Ă€ndĂ„ att denna redan finns. Hen verkar ocksĂ„ vara ett energiknippe som tillför nya energier i ditt liv, och att de pĂ„ nĂ„got vis blir som att börja om i ett nytt och rĂ€tt flöde. Lite som att ”gör om gör rĂ€tt”. 

Även om det inte innebĂ€r att man ska leva ihop med den andre, sĂ„ tillför man Ă€ndĂ„ nĂ„got till den andre parten. Ett givande och ett tagande. NĂ„gonting sĂ€rskilt som ocksĂ„ kommer i full kraft. NĂ„got som Ă€r starkt och vĂ€ldigt stabilt nĂ€stintill orubbligt. Tidigare kanske man har haft en vĂ€ldigt dĂ„lig sjĂ€lvkĂ€nsla men tillsammans peppar man varandra pĂ„ ett sĂ€tt som stĂ€rker bĂ„da tvĂ„ och de i sin tur ger en stark och skarp passion för det som en brinner för. Ex projektet. 

Verkar Àven se ut att kunna utvecklas till ev kÀrlek, o m en bara vÄgar ge ut och ta emot. Ditt inre barn har du med dig hela tiden pÄ denna resa.. var lyhörd hÀr, för denne kan vara nÄgon som skulle kunna bli bromskloss för relationen. Hur som haver blir ni varandras spegelbilder mellan er dÀr kan de skapas en vÀldig massa. Kom ihÄg att du Àr kÀrlek, det du ger ut fÄr du tillbaka i mÄngfald, och sÀg nej tack nÀr du vill kÀnner att du behöver fÄ vara med dig sjÀlv. DÄ kan du ni nÄ de framsteg som ni ev önskar, i annat fall hamnar en i nÄgon typ av blockerat energiflöde med risk för att nÄgot inte kommer vidare och istÀllet mÄste brytas. Man kan bÀra för mycket i sinnet dÄ menar jag F ö r mycket vilket gör att det Àr tjockt som ett töcken och att man Àr slutarbetad, slutkörd, nÄgon som helt enkelt av er hÄller pÄ kraschar och rasar samman. Men att det hÀr Àr nÄt man vÀgrar inse kanske.. Att man har fyrtioelva saker att göra pÄ sina strÀngar ungefÀr. 

SÄ det Àr superduperviktigt att hela tiden ha en öppen dialog och prata om allt som man kÀnner, tycker och tÀnker i hjÀrtat. Att verkligen sÀtta ord pÄ allt, dÄ slipper de bli missförstÄnd under resans gÄng. Och att Àven ha tillit, tÄlamod, skynda lÄngsamt. Framför allt tÀnker jag om det handlar om ett projekt av nÄgot slag som man planerar dra igÄng tillsammans. 

❀

 

 

LĂ€mna ett svar