Jungfrun 23/8-22/9 ♍️ Russian blue

JUNGFRU ~ RUSSIAN BLUE ~ 23/8-22/9

Om du är en kvinna född inom ovan tidsram så är du en jungfru ~ russian blue. Du är noga med dig själv och vet var dina gränser går, både när det gäller kärlek, hemmet och arbete. 
Du har full kontroll, gillar ordning och reda och det viktigaste är att det måste vara rent.

Du tvättar dig, du tvättar din partner, du tvättar hemmet, du tvättar allt. Ditt hem blir det mest glänsande hem i hela området, allt har sin plats och det är nog lika viktigt att du också talar om var din partner har sin plats så den vet. Du tycker om att lägga dig i och att allt ska vara efter ditt tycke.

Du är trevlig, ordningsam, lätt att anpassa dig till olika tillfällen, så för andra är det inga problem att ta med sig dig överallt, Och om du skulle bli uttråkad så kan man bara ge dig en trasa så leker du på så som det passar dig. 
Du har en enorm kämparanda, en vilja av stål och vill ha självkontroll.

Har ibland lite svårt för umgänge, då blir du lite för seriös och allvarlig, och kan fräsa ifrån i onödan då du vill ta det lugnt. Du vet absolut vad du vill och låter även andra få veta det. Ditt hem är viktigt, du ska trivas, ni ska trivas och alla kommer att trivas, det är nästan ditt personliga ansvar att se till att alla har det bra.

I sängen vill du ha det rent och luftvädrat, nytvättat och små tända lampor. Du vill att allt ska vara kontrollerat och allt ska ske under ordnade förhållanden. Och du ser att allt är organiserat runt om med en perfektionism som gör att du bara behöver finnas där och sköta dig så att du förstår. Andra ska låta bli nackgrepp på dig utan att ha förvarnat och förklarat vad det ska vara bra för, och sker det så ska de minsann också vara rena i käkarna. 

Vad gäller sysselsättning så är du nitisk, sköter dig perfekt och har allt under kontroll, ingen behöver oroa sig, för du tar hem födan varje månad, se bara till att din partner sköter sin del. Ellerhur!

Du kan Tyvärr lägga dig i lite väl mycket var andra ränner omkring. När det gäller trygghet så kräver du full kontroll, inget får misstämma, din partner kommer få se till att kunna svara upp på alla dina frågor om hen ska ha kvar ditt intresse.

Du är inte Så förtjust i Presenter, men om den som uppvaktar dig trugar så… Som kattmamma blir du lika nitisk, du har hela kvarterets renaste ungar, alltid nyslickade och putsade skinande blanka. Du håller efter er med järnhand och lämnar inget till övers för slarv.

Du ger dig allt i kärleken om du bara ger dig tid och stannar upp så att du kan känna dig trygg och veta att allt verkligen fungerar. Om någon vill ha en katta med ordning så bör den välja dig.

Ditt motto är – hellre trasor överallt ohemult än lite dammtussar i hörnen.

 

Tycker detta är så störtskönt, något omskrivet. så detta är lånat ur en bok av Ylva Trollstierna 💜

Lämna ett svar