Jungfrun 23/8-22/9 ♍️ Terrier

JUNGFRU ~ TERRIER ~ 23/8-22/9

Om du är en man född ovan datum är du en jungfru och terrier. Och du är troligen lite småstrulig, karismatisk och egensinnig. Bestämd, medveten, säker och har allting under kontroll. Du vet vad du vill och vem som ska agera och när. Man kan säga en man som vet sitt eget värde och andras med för den delen. Du är verkligen den som har koll på läget, lämnar ingenting åt slumpen utan ser till att du får det som du behöver.

Du är noga förberedd livet igenom, och vet precis var allt finns som du en dag kan komma behöva. Är petig med livet, beredd på det mesta och klarar i stort sett av vilken situation som helst utom kanske något som kostar på.

Har alltid med dig reserver för att klara av det oväntade, en praktiskt man med alla resurser till hands. Och du är mycket medveten om vad du vill och vad som ska göras och vill att alla ska vara perfekt. Du är den som tar livet på allvar, största allvar – det ska levas -inget får missas. Andra måste ha tålamod med dig, och du kan vara efter din partner i tid och otid med allt som ska göras och det är viktigt att din partner då har tid för dig.

Om din partner sårar dig, då är det viktigt att den är rak och ärlig med dig annars kommer du att vända hen ryggen till samtidigt som du aldrig lämnar den, vilket kan bli väldigt frustrerande efter en kvart, du ältar om och om igen oförrätten som din partner har gjort. Lugn och ro är någonting som du bara måste ha även om du inte skapar den själv, de kanske därför det blir extra viktigt för dig.

Helheten är du med i och missar inga detaljer utan har total kontroll över läget. Petig är något som du har en förmåga att bli samt att lägga dig i andras angelägenheter men kom ihåg att du också gör det av kärlek. Du vill förstå värdet i allting, och du gillar att spara oavsett vad det än är, och har total kontroll över sina saker. Förändringar är inte något som du tycker om utan sådant behöver du vara förberedd inför och Veta alla turer runt omkring.

I sängen så är du noga med att det ska vara rent och ordenligt och att det ska synas att du har varit där. Du vill ha stillsamhet, och tacka för det annars skulle ingen orka med, för du är expert på att ställa krav och ta upp plats. Det är inte din partner som ställer krav på dig utan du som ställer det på din partner, men det är inget att oroa sig för å andra sidan för du står vid din partners sida i vått och torrt, för den som en gång fått din kärlek får den för alltid, Du vill tänker inte riskera att måsta börja om från början igen.

När det gäller sysselsättning så har du fullt upp hela tiden med att hålla ordning på alla andra och bistå vid svåra stunder av förvirring. Du har sinne för detaljer, för sådant ingen annan ser, det vet du om direkt. Du är pålitlig och trygg någon man kan lita till, lite restriktiv i ditt umgänge och ställer krav på din partner som du även tycker är helt i sin rätt.

När det gäller trygghet så har du alltid reserver och oväntade tillgångar som finns omkring dig när du behöver. Som sagt du har fullständig kontroll. Andra kan inbilla sig annat. Du är en man som är bra för din partner en man som är bra för någon som har svårt att hålla ordning  själv.

Ditt motto är – man vet vad man har men man vet inte vad man får.

Tycker att denna är så störtskön, något omskriven och lånas ur en bok av Ylva Trollstierna. 💜

Lämna ett svar