Att dela med sig 26/8 ✨

ATT DELA MED SIG

🤍

Det här handlar om en kvinna får jag till mig född i Eldelementet – vädur, lejon eller skytt. Kom ihåg att detta också kan vara ditt måntecken så du kan alltså vara född i ett annat tecken också. Hon kommer från östra sidan om man säger. Och är en morgonmänniska. Hon älskar glitter & glamour, och att köpa massor av skor 😁
Bling bling, kläder, älskar livets goda. Vill helst sticka ut. M e n hon sticker också ut. För hon har en stark karisma. Passion får jag till mig, alltså män känner stark passion till henne. Om man säger såhär så finns det ingen människa som inte tittar på henne då de passerar henne på gatan. Det kan vara du som läser det här, men det kan även vara din väninna som du idag har en viss distans till då ni har haft en vänskap. Ska väl inte påstå att ni kanske är osams men känner ändå att det finns en viss distans i er vänskap idag, och/ eller att hon håller en distans till samhället/dig pga av tidigare svek. Samtidigt du till henne. Hon kan arbeta inom vården med någon form av vård & omsorg. Och jag får till mig att hon har en fruktansvärt dålig självkänsla och dåligt självförtroende varpå det är en stor anledning till att hon har behov av yttre bekräftelse, behov av att synas, och det spelar egentligen ingen roll hur vacker och snygg hon än är, för så länge hon inte trivs med sig själv så spelar det ingen som helst roll.

Hon är även en energisk prick, som har massor av energi. Glad, sprallig. Kan även ha ett hetsigt temperament och även kämpa med någon form av missbruk. Många kopplar missbruk med droger/alkohol etc, men man får inte glömma att detta finns i många bemärkelser, såsom mat, tabletter, träning, makt, relationer, sex, pengar mm någon form av missbruk kämpar denna person med i af. Dennes självvärde är lika med noll,vilket bottnar i barndom och tidiga tonår. Och de ligger mycket ilska och frustration här samt stort behov av att egentligen få prata om. Men som man lagt locket på.. av olika anledningar.

Vilket sen resulterat i ett köp beteende för att döva och fylla de tomrum som finns inom en. Det är även någonting som är starkt förknippat med missbruket jag tog upp. Många utifrån är avundsjuka och tror att denna kvinna är superlycklig och ser enbart de materiella, hennes utseende, ev kompetens osv. De ser inte hennes inre ”demoner”, vad hon kämpar med för sådant existerar inte. För den svenska avundsjukan är tyvärr ett problem. Denna kvinna med sin dåliga självkänsla är meningen att hon ska känna att hon KAN, att hon är kapabel till precis vad som helst. För hon ÄR en kreativ själ, det är meningen att hon ska dela med sig, DU ska dela med dig av de du bär på därinne. De ev projekt som du så länge velat dra igång, den kurs du velat påbörja, dela med dig av all den kunskap som du bär på, för DU KAN VERKLIGEN.

Om du själv visste vilka förmågor du besitter kära du. Gör du det då kommer du att både finna och känna så mycket glädje och lycka, rikedom, och samtidigt kunna dela med dig ännu mer av din fantastiska energi. Var stolt över den du är, För de som även kommer till mig är att du just nu Håller på genomgår en transformation där du mår mycket bättre i dig själv. Lev ut all din kreativitet visa världen vem du är. Kanske är de så att du snart ska börja utbilda dig eller kanske utbilda andra? Lycka till! 

🤍

Lämna ett svar