Hur blir din helg v.33

Upp och hoppa med dig säger dina guider och änglar, ligg inte där och pilla dig i naveln. 

Är du medveten om din negativa inställning till saker, din brist på ork, ditt ointresse, ditt icke engagemang, att du just nu kanske bara fungerar som en maskin som bara gör saker på ren vilja? Du kan ha hamnat i en depression som du inte alls vill erkänna för dig själv. Och allt som du bär inom dig som i grunden sitter i ditt halschakra har nu satt sig i din fysiska kropp. För en del av er kan de ha satt sig i ryggen, huvudet, ben, fötter, osv. Mitt förslag är motion, frisk luft, prata prata prata, och vill du inte prata så skriv ned allt som du bär inom dig. Eller kan du inte prata med vederbörande som allt eller mycket handlar om? Prata med någon annan. Men ut måste alla tankar. För du kommer knappast bli bättre i kroppen om du inte gör någonting åt det. Även om du går till en naprapat, läkare och får medicin som Quick fix så är det klokare att arbeta med det underliggande problemet. Summa sumarum, alla tankar du bär på som cirkulerar som har en tendens att bli negativa skall inte stängas in. Det behöver talas ut om. 

Här är det alltså dax inför denna helg att besluta dig för att rensa ut det gamla och lämna plats åt det nya. Ge plats åt de insikter som du har, blunda inte för dem även om du tycker att det är jobbigt, om det gör ont, osv. Det kan handla om precis vad som helst egentligen, allt från att man inser att ett jobb inte längre ger en något, till att en stad har gjort sitt, till att ens familj,släkt eller vänner kanske gjort/gör en illa, en partner kanske inte längre är någon du vill dela ditt liv med etc. 

Du behöver intala dig själv och våga tro på dig själv. Att du kan, lyssna inåt,  känna efter. Vad vill du, vad tänker du, det finns saker du under helgen behöver ta itu med. Saker, tankar, känslor du behöver möta… Känslor och tankar kring en kvinna som sannolikt är din bästa vän, kan vara din livskamrat idag. Alt kan de vara någon du idag har väldig mycket kärlek till i någon form och som du faktiskt kanske förnekar. Denna kvinna känns som att hon är född i jordtecknet och en oxe, jungfru eller Stenbock. Hon kan vara en person som är My way or No way. Men samtidigt varm, jordnära å andra sidan. Någon som är målmedveten och är fixerad vid sin karriär och sitt hem stunder vilket kan skapa obalans här. Hon vill känna att hennes framtid är stabil och därför kämpar hon för den. Uppvakta henne med blommor kanske se vad de ger för effekt.. Och du tar hand om dig själv på bästa sätt genom att få sätta ord på det du känner. Då växer både du, kanske även relationen, arbete, oavsett vad det än är i ditt liv som tynger dig. Men oavsett så handlar det om vad du har. Just nu så verkar det som att du lever i någon självuppoffring och har satt på dig offerkoftan ordentligt. Tycker synd om dig själv, som att du inte tror dig kunna förändra situationen. Men du har ju helt fel. Hoppas att du är medveten om det. Det handlar om ditt egna själv värde vad du tycker dig vara värd, och våga ställa dig upp och säga vad du tycker och tänker, No matter what! Vad är du rädd för, vad är de värsta som kan hända? Du har två vägar att välja på. Så valet är ju ditt. Du klarar det! 

🌸

Lämna ett svar