SupermĂ„ne 12/8 🌕

KÄNSLOR TAR FART

Vad du Àn funderar över eller vill ha svar pÄ sÄ stÄr det skrivet stort som den silvriga fullmÄnen och som Àr instÀlld mot den sammetsfina silvriga natthimlen. Om du undrar över hur framgÄngsrikt nÄgonting kommer att bli oavsett om de handlar om ett arbete, en relation, studier, kÀrlek osv sÄ Àr svaret MYCKET. 

Det hÀr Àr större Àn livet i sig, nÄgot stort och speciellt som boostar dig med ny energi som du kan anvÀnda dig av att arbeta dig framÄt med. FörvÀnta dig bra saker med en positiv utgÄng men du kommer samtidigt att fÄ kÀnna pÄ mÄnga olika kÀnslor hÀr pÄ samma gÄng som du ska handskas med och ta itu med. 

Och de kan Àven vara sÄ att möjligheterna kring det du undrar eller funderar över inte kommer att ske varje dag. SÄ hÀr gÀller det att agera. 

FramgÄng Àr nÀra nu, du mÄste bara ha tillit. 

En lösning pÄ din frÄga Àr nÀrmare Àn du faktiskt kan förestÀlla dig. SÄ ignorera inte det uppenbara . NÄgot spÀnnande ligger hÀr framöver!

Var sÀker pÄ sÄ att du inte lyckas stöta bort nÄgot förhÄllande, en relation i nÄgon form, viktigt helt enkelt! Tala och hÄll kontakt med de gudomliga de hör dig, be om assistans sÄ du fÄr vÀgledning. 

SupermÄnen Àr nÀr en ny eller fullmÄne Àger rum och nÀr mÄnen Àr pÄ sin nÀrmaste punkt till jorden under sin mÄntaliga omloppsbana, en hÀndelse kÀnd som perigeum. Om det Àr fullmÄne , dÄ mÄnen visas runt om 14 procent större vid den tiden. MÄnen Àr kÀnd för att mÀnniskan blir pÄverkad kÀnslomÀssigt sÄ du kan förvÀnta dig i samband med det hÀr att dina kÀnslor kommer att vara mera kÀnsloladdade.

❀

LĂ€mna ett svar