Dagens budskap 4/8đŸ–€

Ditt intellekt dina tankar dina kÀnslor upplever jag just nu eller inom kort, kan vara om 9 dagar, och nu den 9/8 som nÄgonting du lÀnge har vÀntat pÄ,  sÄ kommer nÄgot att ske, nÄgot som du har strÀvat efter (av och an) skulle jag vilja sÀga. Behöver inte vara sÄ att de handlar om en kÀrleksrelation just, utan de kan vara din familj, barn ocksÄ. Upplever att nÄgonting nytt öppnas upp för dig, för vissa av er gÀller de en relation i nÄgon form. Andra handlar de om nya vÀgar i livet som handlar om familjen, och för en del sÄ har man uppnÄtt nÄgot stort. Det kÀnns som att du har kommit fram till vissa insikter och att bÀgaren har runnit över i vissa avseenden.

Men att nu har du liksom kommit fram till vad du vill och vad du stÄr. Och hur du nu ska vidare framÄt. I hjÀrtat ditt sÄ möts du av motgÄngar, oro, stress, och de hÀr upplever jag handlar om ditt sjÀlvvÀrde och din sjÀlvkÀnsla framför allt, för att din förmÄga just nu gÀllande din grundstabilitet verkar lite svajig. Dels kan de vara du sjÀlv som inte alls vet var du Àr pÄ vÀg, vad du vill, och Àn mindre vet vilket ben du ska stÄ pÄ, ber och har bett Ànglarna om hjÀlp, tycker kanske inte att de har hört dig, de har det dock. Snarare Àr det du som inte har lyssnat.  Du kÀnns vÀldigt ojordad och Àr för mycket uppe i ditt huvud vilket gör att du inte riktigt kan tÀnka helt klart.

FörÀndringar kan vara pÄ gÄng och de kan vara gÀllande bostad , kÀrlek, hemmet, jobb osv. För du har eller kÀmpar med nÄgon psykisk inre konflikt upplever jag. Och du bÀr kanske pÄ saker som du skulle behöva fÄ ur dig och prata om. Egentligen sÄ Àr de ev sÄ att du rentav bara försöker fly och stÀnger av det som Àr jobbigt vilket gör att tar lite felaktiga och inte sÄ kloka beslut, Alla gÄnger just nu. Vilket ocksÄ resulterar i att du inte kommer framÄt, till den nya början du hade tÀnkt dig för ett par mÄnader sen.

Din sjÀl sÀger att du inte alls Àr i varken fysisk eller psykisk balans och att du flyr din familj flyr dig sjÀlv och flyr helt enkelt.

Antingen kan det vara sÄ att du just nu mÄr sÄ pass dÄligt att du inte klarar av det, och behöver fÄ vila. För du Àr inte kapabel som det ser ut just nu. Det Àr nÄgonting som fattas, nÄgonting som saknas.. men du vet inte vad. jag fÄr Àven till mig att du hÄller pÄ att brottas med att lÀka och ta hand om dig sjÀlv och ditt inre barn sÄ gott som 24 timmar om dygnet. Medvetet eller omedvetet?  All din grundtrygghet och de som du en gÄng haft kan vara nÄgonting som idag har raserats för dig pÄ ett eller annat vis. 

Din familj kan ha splittrats, du kan ha tappat kontakten med din familj, din barndom kan hÀnga över dig enormt som gör att du kanske idag inte tror att du sjÀlv ska klara av din roll och ansvar som förÀlder, det kan finnas missbruk som döljer sig bakom din fasad och som behöver tas tag i, och vilken orsak det Àn Àr, sÄ Àr ditt familjeliv hur som helst upp och ner. Du Àr upp och ner.

Just nu Àr det som en tickande klocka. Du verkar stoppa huvudet i sanden och lÄtsas att det inte finns nÄgra problem. För det som inte syns det finns inte. 

Hur som helst sÄ Àr det bara en tidsfrÄga innan nÄgot kommer att raseras. Eftersom att det finns sÄ mycket att prata om som man bara har valt att lÀgga locket pÄ, sÄ Àr det nÄgot nödvÀndigt och vad som behöver ske. SÄ att man kan vÀlja att antingen bygga om pÄ nytt tillsammans eller bygga upp pÄ varsitt hÄll. Det hÀr handlar i af om en relation. Ni kan, bÄda tvÄ. Gör om gör rÀtt. Och prata prata. Ni kan övervinna saker tillsammans och har de som behövs för att skapa, bygga det ni vill, om sÄ kÀrlek tillsammans. Eller sÄ vÀljer man en varsin vÀg. Det Àr helt upp till var och en. Men det finns all potential, dock Àr det viktigt att fortsÀtta arbeta med denna skugga inre barn för den kommer att följa dig livet ut. Det lovar jag. 

♟

LĂ€mna ett svar