Dagens kraftdjur 2/8 đŸ–€

Russian blue

Lita pÄ dig sjÀlv och din förmÄga för dÄ kan du förÀndra ditt liv. Denna russin blue katt kommer idag med kraft till dig sÄ att du ska kunna göra en förÀndring. Den visar dig att just nu Àr det bra att göra den dÀr förÀndringen som du sÄ lÀnge har lÀngtat efter, bara det att du mÄste dÄ ocksÄ ha tillit till dina förmÄgor.. har du det? 

Du besitter Àven sÄ mycket kunskap och visdom inom dig som du dels behöver stÄ för. Men Àven börja vÄga sprida den. För du har ett sÄdant kreativt sinne vilket gör att du alltid finner en lösning pÄ saker och ting. Och du har vad som behövs för att klara dig igenom saker, lÀtta som tuffa. Och framför allt dÀr du befinner dig nu. Lyssna pÄ din starka intuition som vÀgleder dig genom allt för dÄ kommer du hamna helt rÀtt!

🔼

LĂ€mna ett svar