Ängeln Ardousta 2/8 ♾️

Har idag med mig några änglar…

Ardousta är generositetens ängel och hon säger att du ger så mycket av dig själv att du även måste låta andra ge tillbaka till dig. Barbelo är en vacker gyllene kvinnlig ängel och hon hjälper dig att utveckla dina dolda talanger, dina gåvor, och att förverkliga dina hemliga drömmar som du bär inom dig. 

Bahram är segerns ängel och som bär en fana i rött & guld. Han säger att du kommer att lyckas med det som du önskar och därmed se resultat, ä v e n om vägen dit kan komma vara/och bli besvärlig. Uriel är en kraftfull ärkeängel som smälter vinterns snö med sin enorma fackla och med sina scharlakansröda flammor, han värmer även ditt hjärta med kärlek och driver bort alla faror ur ditt liv. 

Så har vi sabriel som också är en kraftfull ärkeängel, och som även är här för att hjälpa dig att övervinna alla de utmaningar du stöter på. Han kallas ”den strålande”. Han hjälper dig att besegra ovanor som t ex missbruk, skuldproblem mm. 

Sist men inte minst har vi en ljusängel som heter Iahhel och han räcker sin hand till den som känner sig ensam eller ä r väldigt ensam. Han säger att ”du aldrig är ensam” eftersom att han alltid finns vid din sida. 

♾️

Lämna ett svar