Ge inte upp! 31/7 💗

Ge inte upp! 

Oavsett vilken situation du Àn befinner dig i Àven om det handlar om att du kÀmpar i en relation, ett Àktenskap, pÄ en arbetsplats pÄ olika sÀtt, har ett mÄl som kanske kÀnns helt omöjligt att uppnÄ, vÀntar och vÀntar pÄ nÄgonting som aldrig tycks hÀnda osv.. sÄ uppmanas du hÀr att fortsÀtta hÀnga kvar.. t r o t s att det kanske rent ut sagt kÀnns förjÀvligt & hopplöst vissa stunder. Du mÄste tro pÄ dig sjÀlv. För vissa av er kan ni nÄtt halvvÀgs.. och för nÄgra andra kan ni snart vara framme vid mÄllinjen och svaja. NÄgra av er kan Àven ha och befinna er i en vÀldig obalans överlag som gör att livet i sin helhet blir i en himla obalans överhuvudtaget.

DÄ i dessa fall rekommenderar jag verkligen en cahakrabalansering o m en kÀnner att en inte klarar av att balansera sig sjÀlv. Du har ocksÄ mycket hjÀlp av att jorda dig, rena dig, kapa band d a g l i g e n.

Det Àr hur som haver inte rÀtt tillfÀlle att ge upp nu. Utan fortsÀtt pÄ samma sÀtt mot det mÄl som du innan var pÄ vÀg mot. Om andra mÀnniskor i din omgivning pÄ ett eller annat sÀtt försöker fÄ dig att vackla eller bli osÀker pÄ dig sjÀlv sÄ Àr det Ànnu viktigare att du mÄste tro pÄ dig sjÀlv.

I dessa lÀgen Àr rÄdet till dig att tÀnka exempelvis att meningskiljaktigheter finns det alltid och kommer alltid att finnas. Du har din vision och de har sin. Du följer ditt hjÀrta och de följer sitt och pÄ sÄ vis sÄ har ni större chans att lyckas med era resp drömmar.

💙

LĂ€mna ett svar