Dagens kort

Dagens kraftdjur 31/7 🖤

Getingen 

Uppskatta dig själv och se din egen skönhet så som du är och för den du är. Var nöjd med dig själv, och försök inte vara någon annan som du inte är, bara för att du vara andra till lags. Och så ska du sluta upp med att kritisera dig själv. 

Du ska följa ditt hjärta och vad de säger till dig att du ska göra. Följa den väg som hjärtat säger att du ska gå, meningen är att du ska hitta rätt. Du har troligen kommit fram till ett avgörande vägskäl i ditt liv. Och nu är de därför viktigt att du ordentligt lyssnar inåt såsdu kan höra vad ditt hjärta vill. 

Var alltid snäll mot dig själv och alltid ha som avsikt att stödja dig själv i alla lägen. Sen får du aldrig någonsin döma dig själv. 

💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: