MĂ„ndagens budskap 20/7 💚

 

Det hÀr kan vara antingen en man eller kvinna som Àr född i vÄgens tecken, men Àven i vattumannen och tvillingens ocksÄ. Dock kÀnns det hÀr i första hand som en vÄg. Kom nu ocksÄ ihÄg att det kan vara sÄ att (det Àr ditt mÄntecken ex som Àr vÄg) och dÄ har du vÄgen i dig sÄ du inte glömmer bort detta. MÄnga gÄnger stirrar en sig blind pÄ att enbart minnas sitt ascendent tecken.

Hur som haver sÄ försöker denna personens hjÀrta verkligen att kommunicera med sig sjÀlv. Jag upplever ocksÄ att det hÀr Àr en man i 40-50 Ärs Äldern. 

Hon/han kÀmpar med huvudvÀrk, kör pÄ och har satt pÄ sig skygglappar skulle man kunna tro för de verkar inte finnas annat Àn tunnelseende. KÀnns vÀldigt avstÀngd och har liksom kedjat för sitt hjÀrta som skydd och solarplexus och har enbart framgÄng som mÄl & fokus. 

Det har blivit hens överlevnadsstrategi kan man sÀga. Jobba jobba jobba. Alla tankar, kÀnslor som denne egentligen behöver prata om och fÄ sÀtta ord pÄ, de liksom sprutar ut ur huvudet istÀllet  i form av huvudvÀrk, synproblem, tinnitus, nackproblem mm.

Han/hon har stark kontakt med sin intuition men de kÀnns bara som det handlar om framgÄngen. Och hen har Àven valt att stÀnga ner sitt klarseende upplever jag dÄ han/hon blundar för allt annat, BÄde inre och de yttre, för att man inte orkar. Han/hon vill vara fri i alla former, vill inte kÀnna, vill inte vara bunden kÀnslomÀssigt. Och inte relationsmÀssigt. Inte ha nÄgra Ätaganden. Vilket ioförsig sÀkert har att göra med att hen Àr pÄ fel plats med fel person. Men rÀdslor sÀtter kÀppar för hen.

Men samtidigt kÀmpar hen med ett enormt kontrollbehov som gör att hen knappt vet hur man ska komma vidare. Det kÀnns som om hen lever i en relation och inte Àr lycklig. Alt sÄ ligger han/hon redan eller inom snar framtid i skilsmÀssa. Pga att hen kan ha velat bÄde ha kakan men Àven Àta den.. vilket inte slutat sÄ bra. 

Man kan ha förÀlskat sig i en annan och kan t o m insett att en Àlskar den andre personen. Men kan ha tagit in en tredje part hÀr som substitut för att inte kunna vara med den hen egentligen vill.

Hen kan följa den hen Àlskar pÄ sociala medier, och sörja för sig sjÀlv. FortsÀtta blunda och jobba vidare. Stoltheten och rÀdslan styr, Det blir helt enkelt en dag i taget. 

FÄr till mig att Han/hon har kommit fram till att hen vill vara med den hen Àlskar. Och kanske mÄste lÀmna det lÄnga Àktenskap hen Àr i helt krasst. Det Àr viktigt att lyssna pÄ sin intuition hÀr. Att i n t e blunda och faktiskt se sanningen i denna situation. För saker blir kanske aldrig bÀttre. Det kan Àven vara sÄ att man har genomskÄdat nÄgon person som man under en lÄng tid har misstÀnkt eller kÀnt att en person Àr pÄ ett visst sÀtt. Saker kan ha kommit till sin spets. 

Det kan Ă€ven vara den personen som en levt eller haft ett Ă€ktenskap med, en kan ha kommit fram till att det inte finns nĂ„got mer att bygga pĂ„. Att det Ă€r dags att ta beslut. Att det enbart finns vĂ€snkapliga band kvar. Kan Ă€ven vara ”substitut personen” en kommit fram till att de verkligen Ă€r varit ett substitut. Sorgligt men sant.

Medans sinnet intellektet egentligen inte vill nÄgonting annat Àn att bara fÄ vara lycklig tillfreds dÀr hen Àr. Det hÀr gör att hen hamnar i ett vÀgskÀl vad vill jag, var ska jag, var Àr jag pÄ vÀg? Vad har jag Ästadkommit? Jag vet att det Àr jag som format mitt liv, och ocksÄ fortsÀtter att göra det. 

Det Àr dags att verkligen fÄ klarhet i saker, för hen kan om en vill. Hen trivs inte fullt i sin kropp kanske och vill göra förÀndringar i hÀlsa, kost, motion, trÀning ex pga ryggproblem, spÀnningar och möjliga tÀnkbara saker. Som faktiskt sÀtter sig eftersom att hen inte lyssnar pÄ sitt hjÀrta. SlÀppa kontroll behovet lÄta sig bara hÀnga med i flödet, och hitta en passion för nÄgonting som hen brinner för. 

SjĂ€len skriker efter att fly, flytta, sticka, ta sitt pick och pack och ja.. följa sin intuition helt enkelt. Det som kommer mer Ă€r att hen kan ha svikit nĂ„gon som betyder sĂ„ mycket. Och i det hĂ€r fallet kanske flera stycken Ă€r inblandade eftersom hen kanske Ă€r sĂ„ förvirrad… och dĂ€rav sĂ„ kan de Ă€ven handla om att sjĂ€len nu förbjuder hen att kontakta sin sjĂ€lsfrĂ€nd/ tvillingsjĂ€l/ stora kĂ€rlek innan hen vet att hen kan prestera och vet vad det Ă€r vad hen vill.

Troligen Ă€r inte ens hen medveten om vad det Ă€r för typ av connection mellan hen och den andre, mer Ă€n att det inte gĂ„r att sluta tĂ€nka pĂ„ den andre eller slĂ€ppa taget…

SÄ.. hen laddar för att samla mod innan det Àr dags! Àr det som kommer till mig. Be Ànglarna om hjÀlp, för allt vad du Àr vÀrd. (HÀnvisar dÄ till veckans Ànglainsikt v30) 

❀

LĂ€mna ett svar