Änglainsikt för v.30 🤍

❤️

VAR INTE RÄDD FÖR ATT STÖRA ÄNGLARNA

Änglarna vill att du under denna vecka ska vara medveten om att du a l d r i g kan be dem om för mycket. Tvärtom så tycker de om att hjälpa dig och att du ber om deras hjälp alldeles för lite.

De är alltid närvarande hos dig och väntar på att du ska kontakta dem i någon form genom att prata till dem, skriva, viska. De ä l s k a r när de får stå dig till ”tjänst”.

Och det finns inga ”tjänster” som är för små eller för stora och de kommer heller aldrig be dig om några gentjänster. Så var aldrig rädd för att störa dem, eller be dem om något. Eller att du på något vis skulle stå i skuld till dem framöver för att de hjälper dig.

Alla de här tankarna, känslorna olika trosuppfattningar som du säkert har om att inte kunna be om vissa saker, eller att du skulle behöva offra något, stå i skuld, det är helt fullkomligt mänskliga tankar, känslor och trosuppfattningar som har sitt ursprung i ditt och människans ego.

Men då ska du veta att änglarna inte ens vet vad ego, skuld eller rädsla är, då det är ren gudomlig kärleksenergi direkt från källan.

De tröttnar aldrig, kommer aldrig döma, klaga eller försöka välja mellan olika människors önskningar. De är helt enkelt helt utan mänskliga aspekter så som ego. 

Änglar är ren gudomlig kärlek, och därför kan de hjälpa dig på ett äkta, enkelt och hållbart sätt, eftersom de redan är helheten, friden och kärleken som du söker, längtar efter och eftersträvar. Så kontakta dem min vän.

 

Kärlek Zäta 

❤️

Lämna ett svar