Fredagens budskap 17/7 💎

 

Din situation du just nu idag befinner dig i oavsett vad det handlar om, krĂ€ver att du tĂ€nker till ordentligt. Jag upplever att det just nu uppstĂ„r nĂ„gonting, en energi  som du inte kanske kan hantera, hjĂ€rtat fladdrar, munnen pladdrar, huvudet gĂ„r i ett, magen Ă€r rörig och tankarna snurrar. Du försöker förneka vissa saker som sker. Kanske Ă€r det sĂ„ att du inte ens sjĂ€lv förstĂ„r vad det faktiskt Ă€r som sker.. men till saken Ă€r den att det kan vara sĂ„ att du behöver kommunicera riktigt tydligt nu. Är du i en konflikt med din chef, vĂ€n, kollega, slĂ€kting, partner, fru, man eller vad det Ă€n nu Ă€r. SĂ„ hĂ€nger de pĂ„ en skör trĂ„d, det Ă€r det som kommer till mig.

Det kan handla om allt frÄn dispyter kring arbete, till missförstÄnd i relation, till skitsnack pÄ arbetsplatsen, till att byta tjÀnst, till att den ena partern har förÀlskat sig i en arbetskollega och eventuellt lÀst in fel signaler frÄn den andre. Vilket k a n skapa de ena och de andra. 

Du kan inte förvÀnta dig att andra mÀnniskor ska förstÄ eller veta vad du vill eller tÀnker dig. Och det Àr hÀr som det kan bli sÄ fel, missförstÄnd etc. Det Àr viktigt att du Àr pÄ din vakt.

För Àr du inte det sÄ kan det fÄ en del konsekvenser. NÀr du ocksÄ kommunicerar sÄ Àr det viktigt att göra det pÄ ett sÀtt som andra eller sÄ att den andre parten sÀkert förstÄr. 

Inte via sms, mail eller chat kontakt. Det bÀsta Àr alltid ta sÄdant via fyra ögon. Om du Àr tydlig i kommunikationen ex om det har blivit ett missförstÄnd med en kollega, eller arbetsgivare, vÀn, etc dÄ tar du det som sagt ansikte mot ansikte. Det kommer att ge bÀsta resultat. 

Alla kommer att ges en fridfull atmosfĂ€r. Kanske alla inte Ă€r helt ense i saker, men Ă„tminstone ”ense om att vara oense”. Det Ă€r i alla fall en bit pĂ„ rĂ€tt vĂ€g. Du kan Ă€ven ha kommit fram till eller blivit erbjuden ett annat arbete? Och vacklar i det hĂ€r.. rĂ„kat berĂ€tta för nĂ„gon som berĂ€ttat för nĂ€sta.. som sen resulterade i en purken chef. 

Ja de kan bli hur som helst. Men andevÀrlden vill meddela att den vÀgledning du fÄtt Àr korrekt, JA! Du ska byta jobb, el ja du ska följa din kÀnsla i vad som kÀnns rÀtt, du ska lita pÄ att den dÀr arbetskollegan Àr förtjust i dig, och du ska lita pÄ att det kan komma bli ni om det Àr det du vill. M e n Àr det inte vad du vill .. ja dÄ Àr det nog bÀst i att byta arbetsplats. Om du kanske vill rÀdda det ev Àktensksp eller relation du har. 

Man kan vrida och vÀnda massor pÄ det hÀr. Och de kan vara sÄ att du sjÀlv Bett om hjÀlp av andevÀrlden ocksÄ i hopp om att fÄ ett bÀttre eller annorlunda jobb vilket nu Àr ett kvitto pÄ att det kommer, det Àr pÄ vÀg. Men du mÄste vara lyhörd för drömmar, tankar, kÀnslor, erbjudanden, mÀnniskor som kommer in i ditt liv. 

Det hÀr kommer att fÄ dig till en bÀttre vÀlmÄende person och en annan kÀnsla av tillfredsstÀllelse. Du kommer att trivas med dig sjÀlv och saker kommer till sin spets ordentligt i allt. DÀr du fÄr besluta om vad du vill med allt, motivation för livet. Och det visar Àven pÄ kontrakt, avtal och en ekonomisk framtid. SÄ lycka till! 

❀

LĂ€mna ett svar