Ett kanaliserade budskap 16/7 💚

Jag Ă€r med resten av familjen hĂ€r ovan”.

Det Ă€r en Ă€ldre kvinna grĂ„vit hĂ„rig med lĂ€tt tunt lockigt kortklippt frisyr, och dĂ„ menar jag vĂ€ldigt kortklippt. AvlĂ„ng nĂ€sa lĂ€tt rundad framifrĂ„n, smĂ„ smĂ„ Ă€ppelformade kinder, lite underbett fĂ„r jag ocksĂ„. En extra ”dubbelhaka” fast lĂ€ngre ner pĂ„ halsen om ni förstĂ„r. Ca 160 cm lĂ„ng men de Ă€r svĂ„rt att veta exakt. Smilgropar nĂ€r hon ler. Skulle vilja sĂ€ga 70-75 Ă„rsĂ„ldern men kan vara Ă€ldre och jag upplever att hon spĂ€nner kĂ€ken som gör att hon fĂ„r ont i huvudet.. för jag fick en vĂ€ldans huvudvĂ€rk. Hon klagade över huvudvĂ€rk en del. Hon var mamma till en dotter och en son, kan Ă€ven varit sĂ„ att det var ett tredje barn med i bilden, en dotter till som dĂ„ var (kvinnans & moderns) sladdis. Och med mĂ„nga Ă„rs mellanrum mellan de Ă€ldre syskonen och henne, Ca 20-25 Ă„r var de som kom.

Syskonen skulle kunnat varit förÀldrar till dottern alltsÄ sin lillasyster. Hennes bortgÄng berodde pÄ nÄgot kring hjÀrtat.

Ett hÄrspÀnne fÄr jag upp och att hon ofta hade detta nÀr hon var nÄgot yngre dÄ hon hade lÄngt hÄr. Röd ford fiesta kommer ocksÄ frÄn 70 talet.

Hon sÀger att hon finns med dig/er hela tiden, nu vet inte jag om nÄgon kan kÀnna igen detta. Men hon specifikt pratar menar pÄ att en kvinna hÀr i gruppen kÀnner henne. OsÀkert om de andra barnen Àr med i gruppen. Hur som haver Àr alla vuxna idag. 

Hon sÀger att hon mÄr bra dÀruppe och allt Àr fint, och att hon Àr samlad med de övriga i familjen/slÀktet. Hon sÀger ocksÄ:

-”hallĂ„ du ni mĂ„ste ju kĂ€nna igen mig jag min kobente fan! ” 🙉🙈

Hennes budskap har jag Àven hos mig.. 

-”Jag lĂ€ser dina tankar sĂ„ du vet.”

en hĂ€rlig kvinna ❀

Ett svar pĂ„ ”Ett kanaliserade budskap 16/7 💚”

LĂ€mna ett svar