Dagens kort

Ett kanaliserade budskap 16/7 💚

Jag är med resten av familjen här ovan”.

Det är en äldre kvinna gråvit hårig med lätt tunt lockigt kortklippt frisyr, och då menar jag väldigt kortklippt. Avlång näsa lätt rundad framifrån, små små äppelformade kinder, lite underbett får jag också. En extra ”dubbelhaka” fast längre ner på halsen om ni förstår. Ca 160 cm lång men de är svårt att veta exakt. Smilgropar när hon ler. Skulle vilja säga 70-75 årsåldern men kan vara äldre och jag upplever att hon spänner käken som gör att hon får ont i huvudet.. för jag fick en väldans huvudvärk. Hon klagade över huvudvärk en del. Hon var mamma till en dotter och en son, kan även varit så att det var ett tredje barn med i bilden, en dotter till som då var (kvinnans & moderns) sladdis. Och med många års mellanrum mellan de äldre syskonen och henne, Ca 20-25 år var de som kom.

Syskonen skulle kunnat varit föräldrar till dottern alltså sin lillasyster. Hennes bortgång berodde på något kring hjärtat.

Ett hårspänne får jag upp och att hon ofta hade detta när hon var något yngre då hon hade långt hår. Röd ford fiesta kommer också från 70 talet.

Hon säger att hon finns med dig/er hela tiden, nu vet inte jag om någon kan känna igen detta. Men hon specifikt pratar menar på att en kvinna här i gruppen känner henne. Osäkert om de andra barnen är med i gruppen. Hur som haver är alla vuxna idag. 

Hon säger att hon mår bra däruppe och allt är fint, och att hon är samlad med de övriga i familjen/släktet. Hon säger också:

-”hallå du ni måste ju känna igen mig jag min kobente fan! ” 🙉🙈

Hennes budskap har jag även hos mig.. 

-”Jag läser dina tankar så du vet.”

en härlig kvinna ❤️

One comment
  1. Maja R

    Gud , tack för detta .
    Min fina farmor är denna kvinna för mig . Började gråta när jag läste inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: