V.29 Ă€nglainsikt 💜

DINA MEDIALA FÖRMÅGOR

Änglarna vill att du denna veckan ska veta att alla mĂ€nniskor har mediala förmĂ„gor, sĂ„ Ă€ven DU.

Att ha mediala förmÄgor Àr helt enkelt att ha förmÄgan att kliva ut ur den mÀnskliga begrÀnsade upplevelsen av livet, och in i ett större perspektiv. Det Àr förmÄgan att kliva in i den större sanningen runtomkring dig och pÄ sÄ sÀtt kÀnna en annorlunda energi och uppleva en annorlunda energi av frekvens.

Änglarna befinner sig pĂ„ denna energifrekvens hela tiden, de vet inget annat. 

Att ta kontakt med dem och sen kliva in i deras vÀrld Àr att leva ditt liv i denna större sanning. Det Àr ett val som du gör. 

Alla föds med den hĂ€r gĂ„van, men du mĂ„ste mĂ„ste vĂ€lja att leva med den varje dag. Det kan du göra genom att börja trĂ€na upp och utveckla din ”mediala muskel”. Och genom att du anvĂ€nder den varje dag. Hela tiden.

Det finns tre steg som du kan utveckla din mediala förmÄga pÄ: 

1. FörstÄ och veta inom dig att du har denna kraft & förmÄga.

2. TrÀna upp & utveckla den genom att anvÀnda den varje dag, du utvecklar förmÄgan genom att anvÀnda den. 

3. Gör slag i sak utifrÄn det du kan, vet & förstÄr. Ju mer du gör slag i sak med utgÄngspunkt frÄn din intuition, desto mer kommer intuitionen att hjÀlpa dig och vara till nytta. Din mediala förmÄga har alltid funnits dÀr, enda skillnaden Àr att du uppmÀrksammar den nu. 

đŸ€

LĂ€mna ett svar