Dagens sena budskap 12/7 đŸ€

Det finns nĂ„gonting du funderar över mycket. De gnager i tankarna fram och tillbaka, av och an, hit och dit. Finns inget stopp. Vad Ă€r det? Ja de Ă€r frĂ„gan… du har en stor önskan om nĂ„got, att du vill att en förĂ€ndring  ska ske, en plötslig skĂ€nk frĂ„n ovan, att du Ă€ven kan ha sĂ€nt hopp och önskningar till Ă€nglarna.
Och de vill med detta sÀga att du ska sluta fundera och vackla fram och tillbaka för att du har svaret inom dig. Det Àr bara köra!

Du kan ocksÄ vara extra kÀnslig just nu, dÄ din feminina/kvinnliga/yin energi Àr extra aktiverad och de betyder att du lyssnar inÄt eller försöker Att fÄ komma i kontakt med ditt inre. SÄ Ut i naturen med dig, lyssna pÄ fÄgelkvitter, se insekter som rör sig, flugor som surrar.. andas, stanna upp.. LÀmna telefonen hemma, eller sÄ stÀnger du av den.

Det finns insikter klarheter som du faktiskt har kommit fram till. Vad sÀger dem dig? 
Àr de konflikter du hamnar i? Med din partner? omgivningen? Vet du varför? Kan du se din egen del i allt? Och inte bara stöta frÄn dig allt eget ansvar? 
för de Àr ju faktiskt sÄ att om du sjÀlv befinner dig i en Inre konflikt med dig sjÀlv, dÄ Àr de inte konstigt om en ocksÄ dÄ hamnar i konflikt med omgivningen. Eftersom hela situationen stressar dig. Eller hur?

Till att börja med sÄ bör du frÄga dig, vad du Àr i konflikt med dig sjÀlv om.

Jag upplever att de handlar om att du vill bygga upp en egen stadig grund och stÄ pÄ, att du Àr förvirrad och vet inte vad du vill men vÀgrar erkÀnna det för dig sjÀlv? Kan du kÀnna igen det? 
ekonomin kan OcksÄ vara nÄgot som stressar dig vÀldigt och gör att du inte alls kan slappna av. Och dÄ tvivlar du pÄ dig sjÀlv och din förmÄga, börjar ifrÄgasÀtta de ena och de andra.
Du Àr otrygg och osÀker helt enkelt. Du stÄr inför ett beslut, vad ska du göra. Ska du lÀmna en relation eller ska du inte?
Ska du satsa helhjÀrtat eller ska du inte?

Antingen gÄr man in med avsikt att kÀmpa för livet eller sÄ gör man inte det. Eller vet du att det inte finns nÄgon framtid för er tvÄ? Vill den ena och inte den andra. Eller vill den andra ocksÄ men Àr rÀdd? Ni mÄste kommunicera med varandra, det Àr a och o. Balans hitta en balans för guds skull. Det hÀr Àr avgörande för din framtid/er framtid vad som komma skall. För du sjÀlv skapar ditt liv, sÄ Àr det faktiskt.

kanske har du mött nÄgon annan? En person som lyssnar pÄ dig och dina kÀnslor? fÄngar upp dig och tar dig med storm.. kan ocksÄ vara och bli en Àrlighet som blir riktigt tuff att möta. Vilket kommer stÀlla dig sjÀlv i ett vÀgskÀl sÄ smÄningom.. kommer frÄgan igen,
Vad vill du, Ät vilket hÄll ska du?

Var noga hĂ€r att sortera om det Ă€r kĂ€rlek eller behov av bekrĂ€ftelse, innan du river upp kanske ett helt Ă€ktenskap med allt vad det innebĂ€r. Det hĂ€r kan givetvis Ă€ven handla om jobb, projekt nĂ„got som fĂ„r dig In pĂ„ en ny vĂ€g i livet. De kan samtidigt fĂ„ dig nu att ha svĂ„rt att slĂ€ppa och gĂ„ vidare i livet dĂ€r du klamrar dig fast i det gamla… men kom ihĂ„g dĂ„ att alla dina tankar Ă€r en investering som ger omedelbar utdelning. SĂ„ investera KLOKT. Du har makt att vĂ€lja dina tankar. SĂ„ de gĂ„r i linje med kĂ€rlek, harmoni & frid. Attraktionslagen min vĂ€n.

om du klagar & oroar dig sĂ„ Ă€r de sĂ„dant negativt som du kommer dra in i ditt liv. SĂ„ för att dra till dig det du egentligen behöver mĂ„ste du höja dina tankar. Höj dig till den nivĂ„ som den person som du vill attrahera befinner sig pĂ„. Lycka till! ⭐

LĂ€mna ett svar