Dagens kort

Dagens sena budskap 12/7 🤍

Det finns någonting du funderar över mycket. De gnager i tankarna fram och tillbaka, av och an, hit och dit. Finns inget stopp. Vad är det? Ja de är frågan… du har en stor önskan om något, att du vill att en förändring  ska ske, en plötslig skänk från ovan, att du även kan ha sänt hopp och önskningar till änglarna.
Och de vill med detta säga att du ska sluta fundera och vackla fram och tillbaka för att du har svaret inom dig. Det är bara köra!

Du kan också vara extra känslig just nu, då din feminina/kvinnliga/yin energi är extra aktiverad och de betyder att du lyssnar inåt eller försöker Att få komma i kontakt med ditt inre. Så Ut i naturen med dig, lyssna på fågelkvitter, se insekter som rör sig, flugor som surrar.. andas, stanna upp.. Lämna telefonen hemma, eller så stänger du av den.

Det finns insikter klarheter som du faktiskt har kommit fram till. Vad säger dem dig? 
är de konflikter du hamnar i? Med din partner? omgivningen? Vet du varför? Kan du se din egen del i allt? Och inte bara stöta från dig allt eget ansvar? 
för de är ju faktiskt så att om du själv befinner dig i en Inre konflikt med dig själv, då är de inte konstigt om en också då hamnar i konflikt med omgivningen. Eftersom hela situationen stressar dig. Eller hur?

Till att börja med så bör du fråga dig, vad du är i konflikt med dig själv om.

Jag upplever att de handlar om att du vill bygga upp en egen stadig grund och stå på, att du är förvirrad och vet inte vad du vill men vägrar erkänna det för dig själv? Kan du känna igen det? 
ekonomin kan Också vara något som stressar dig väldigt och gör att du inte alls kan slappna av. Och då tvivlar du på dig själv och din förmåga, börjar ifrågasätta de ena och de andra.
Du är otrygg och osäker helt enkelt. Du står inför ett beslut, vad ska du göra. Ska du lämna en relation eller ska du inte?
Ska du satsa helhjärtat eller ska du inte?

Antingen går man in med avsikt att kämpa för livet eller så gör man inte det. Eller vet du att det inte finns någon framtid för er två? Vill den ena och inte den andra. Eller vill den andra också men är rädd? Ni måste kommunicera med varandra, det är a och o. Balans hitta en balans för guds skull. Det här är avgörande för din framtid/er framtid vad som komma skall. För du själv skapar ditt liv, så är det faktiskt.

kanske har du mött någon annan? En person som lyssnar på dig och dina känslor? fångar upp dig och tar dig med storm.. kan också vara och bli en ärlighet som blir riktigt tuff att möta. Vilket kommer ställa dig själv i ett vägskäl så småningom.. kommer frågan igen,
Vad vill du, åt vilket håll ska du?

Var noga här att sortera om det är kärlek eller behov av bekräftelse, innan du river upp kanske ett helt äktenskap med allt vad det innebär. Det här kan givetvis även handla om jobb, projekt något som får dig In på en ny väg i livet. De kan samtidigt få dig nu att ha svårt att släppa och gå vidare i livet där du klamrar dig fast i det gamla… men kom ihåg då att alla dina tankar är en investering som ger omedelbar utdelning. Så investera KLOKT. Du har makt att välja dina tankar. Så de går i linje med kärlek, harmoni & frid. Attraktionslagen min vän.

om du klagar & oroar dig så är de sådant negativt som du kommer dra in i ditt liv. Så för att dra till dig det du egentligen behöver måste du höja dina tankar. Höj dig till den nivå som den person som du vill attrahera befinner sig på. Lycka till! ⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: