Keruberna budskap 10/7 đŸ€


Jag fÄr in ett barn som Àr född i vÀdur, lejon eller skyttets tecken.

 0-16 Ă„r men ett barn specifikt 7-8 Ă„r. Det hĂ€r barnet bĂ€r pĂ„ en del skamfyllda, argsinta, sorgsna, kĂ€nslor inom sig. Men Ă€ven att den inte passar in, som den just nu inte kan eller vill sĂ€tta ord pĂ„. KĂ€nslorna kan komma ut pĂ„ annat sĂ€tt i ilska, utĂ„tagerande olyckliga vredesutbrott mm. De kan vara sĂ„ att denne inte alls har svĂ„rt att sĂ€tta ord pĂ„ sina kĂ€nslor. Utan att det kanske egentligen handlar om tillit och förtroende, villkorslös kĂ€rlek som barnet inte alls har varken kĂ€nt eller fĂ„tt uppleva alt tvivlar pĂ„. Och Eftersom hen troligen har blivit sviken förut av vuxna mĂ€nniskor och vĂ€ljer av den anledningen att vara tyst. Den kĂ€mpar med sin sjĂ€lvkĂ€nsla som Ă€r riktigt pĂ„ botten men Ă€ven sjĂ€lvförtroendet upplever jag. I samhĂ€llet och lĂ€karvĂ„rden har man, vad jag upplever och det kĂ€nns som, ”satt” tourettes/autism /kombinerad adhd diagnos el liknande. Med sociala svĂ„righeter. Denna hen Ă€r jĂ€tte mysig, fĂ„r jag till mig, jĂ€ttefin. Den största problematiken ligger nog i att förĂ€ldrarna har haft svĂ„rt med anknytningen sĂ€rskilt modern.

Och till slut har barnet liksom funnit en roll och lĂ€rt sig att fĂ„ uppmĂ€rksamhet bli sedd genom den negativa uppmĂ€rksamheten. Detta barn Ă€r vĂ€ldigt kreativt alltsĂ„ fascinerande kreativt. I min vĂ€rld Ă€r hen ett kristallbarn.. och inte ett ”diagnosbarn”. Hen behöver verkligen – verkligen fĂ„ utlopp för sin kreativitet. Hen oroar sig VĂ€ldigt mycket. Om allt och ingenting. Och hen behöver fĂ„ höra dagligen att allt kommer bli bra – allting ordnar sig. Jag hör t o m ett mantra inom hur hen sĂ€ger ”allt kommer bli bra – allt kommer bli bra”. Hen intalar sig det hĂ€r. Men omgivningen mĂ„ste Ă€ven sĂ€kra upp och v i s a hen det hĂ€r ocksĂ„. SĂ„ det inte Ă€r och förblir tomma ord.

jag ser Ă€ven framför mig att hen ligger och vĂ€ntar pĂ„ nĂ„gonting, vĂ€ntar pĂ„ att nĂ„got ska hĂ€nda? Ja att det ska bli bra! Hen kan bli fysiskt sjuk, lĂ„ngdragna förkylningar, magont, mm för att de inte orkas med att ”ta tag i”

Hen sitter och vill ingenting, Som att hen har stagnerat stunder. De Àr sÄ mycket inre arbete  som pÄgÄr och de skapar matthet, orkeslöshet, trötthet mm man orkar inte ta till sig alla kÀnslor och de som kommer till en. SÄ detta barn behöver fÄ önska sig nÄgot, fÄ göra nÄgot den verkligen tycker om. Vara i fokus.

SÄ fÄr jag till mig att plötsligt i allt sÄ hittar denna en ny relation, en kompis, lekkamrat. nÄgon den tycker vÀldigt mycket om, som Àr snÀll. Som en plötslig skÀnk frÄn ovan.. och hen Àr sÄ glad, hen kvittrar inombords kÀnner jag. Vilket gör mig SÄ glad i hjÀrtat.

Det hen behöver lÀra sig Àr att backa frÄn de kompisar som gör hen ledsen och nÀrma sig de vÀnner som gör en glad. Det Àr nÄgon inom familjen som fÄr barnet att mÄ sÀmre, i nÄgot sammanhang. Det kan vara genom att vara sÄ högljudd, kanske gapa och kanske  skrika t o m. Barnet klarar ej dessa svÀngningar. För att de Àr sÄ himla kÀnsligt. Och Ànglarna sÀger tydligt genom mig att barnet inte ska tillÄta att dessa mÀnniskor fÄr hen att mÄ dÄligt. 

Det hÀr kan Àven innefatta andra barn som kamrater , lÀrare osv. Och dÄ Àr tanken att barnet verkligen ska berÀtta det hÀr för nÄgon vuxen, utomstÄende vuxen, förÀldrar, slÀkt eller liknande. De viktiga Àr att barnet ska fÄngas upp hÀr sÄ att saker kan gÄ Ät rÀtt hÄll .

💜

LĂ€mna ett svar