Dagens budskap 10/7 đŸ€

Situationen nu upplever jag att du har nÄtt en nivÄ av framgÄng eller vad jag nu ska kalla det, för det kÀnns ÀndÄ inte som att energierna kÀnns helt rena. Det kÀnns som att du har fÄtt nöja dig pÄ ett sÀtt som inte kÀnns helt okej. Det finns meningsskiljaktigheter inblandade hÀr i och fortfarande en del som Àr ouppklarat skulle man kunna sÀga. Du kan hamna i negativa tankemönster som  nÀstan gör att du skapar dessa situationer. Men sen kan du ocksÄ fÄtt erhÄlla belöningar, gÄvor, lön, i olika former för de slitsamma jobb du har lagt ner hittills. Och hÀr kan du verkligen kÀnna dig stolt. För pÄ ett sÀtt sÄ har du klÀttrat i din karriÀr stege kan man sÀga., det kan handla om allt frÄn arbete, studier, att du anvÀnder dina kreativa förmÄgor och fÄtt mer chans och visa vad du kan, vem du Àr, vad du har att erbjuda. 

Men nĂ„gonstans strĂ€var du ocksĂ„ efter att hitta en balans i ditt liv, vilket verkar lite svĂ„rt dĂ„ du Ă€r av och an, allt och ingenting, slĂ€nger dig in i saker för att sen inte orkar slutföra den osv. Och det hĂ€r gör ju till slut att du kanske inte alls orkar ta tag i nĂ„gonting till slut. Samtidigt i allt kan du bli ”utsatt”  för negativa dömanden eller beslut som pĂ„verkar dig frĂ„n olika instanser t ex eller liknande som gör att din energi tar slut.
Du kanske har ansökt om försörjningsstöd frÄn socialtjÀnsten men fÄtt avslag vilket gör att du mÄste arbeta mer Àn vanligt för att fÄ ihop din vardag, eller du kanske har ansökt om arbete men inte fÄtt den tjÀnst du önskar, och har dÀrför inte den lön du skulle kunna ha osv. Och de hela slutar med att du tar pÄ dig alldeles för mycket arbete, ansvar, jobb.

Vilket slutar med att du skapar ditt egna fÀngelse, och du kÀnner att du inte har nÄgot annat liv Àn jobb, jobb, och Äter jobb. Kroppen skriker stopp. Vila, stanna upp, lyssna pÄ mig. Men du fortsÀtter köra pÄ. För du förestÀller & tÀnker dig dina drömmar framÄt. Som att du inte har nÄgot annat val Àn bara köra pÄ, och att allt kanske ligger pÄ dig. Det kan ju Àven vara sÄ att du Àr den största och sÀkraste inkomstkÀllan i ditt hushÄll ocksÄ, vilket gör de hela Ànnu svÄrare. Du Àr en mÀnniska som fungerar som sÄ att du stöttar och vÀgleder andra mÀnniskor i kris, utan nÄgon som helst förvÀntning tillbaka. Vilket Àr en fin egenskap i sig, men i lÄnga loppet sliter ut dig ordentligt. FortsÀtter du sÄhÀr sÄ kommer de sluta med att du kraschar fullkomligt.. sÄ ta det hÀr som en varning. 

Du riskerar din hÀlsa, familj och hela ditt liv sÀtts pÄ spel och i slutÀnden kommer du ligga dÀr och kan fÄ möta de ena och de andra. SÄ stanna upp min vÀn. TÀnk till en och tvÄ gÄnger! 

 

 

LĂ€mna ett svar