Dagens budskap ~ gĂ„ djupare 5/7 💜

GĂ„ djupare

För att nĂ„ ditt hjĂ€rta och vad det kĂ€nner sĂ„ behöver du grunda/jorda dig. Jag upplever att du lite ”svĂ€var i det blĂ„â€, att du Ă€r alldeles för mycket uppe i ditt huvud. Du tĂ€nker för mycket. Är för lite eller ingenting nere i din kropp. Och alla dessa tankar gör att du inte hinner k Ă€ n n a. Eller rĂ€ttare sagt du tillĂ„ter dig inte att kĂ€nna. Man kan sĂ€ga att du inte riktigt Ă€r i full kontakt med dina kĂ€nslor. Det finns en del som du bĂ€r pĂ„ inom dig i hjĂ€rtat som du faktiskt behöver fĂ„ sĂ€tta ord pĂ„. Det kan vara allt frĂ„n bra saker till mindre bra saker, kĂ€nslor, tankar. Men du Ă€r en klarkĂ€nnande, klarseende person och som har kontakt med andevĂ€rlden som sĂ„, men som nu bara kanske lĂ„ter livet gĂ„ i ett. Du kanske redan har haft som idĂ© att ta dig ut idag i naturen för att just jorda dig, andas in naturen, gĂ„ i grĂ€set, höra djuren, kĂ€nna doften av naturens grönska. M e n vĂ€dret har inte tillĂ„tit för att regnet öser ner? Om sĂ„ Ă€r fallet, sĂ„ fĂ„r du PĂ„minna dig om att ”det finns inga dĂ„liga vĂ€der, utan bara dĂ„liga klĂ€der”. För jorda dig behöver du. Ett typiskt tecken pĂ„ att du ocksĂ„ behöver jorda dig Ă€r jag att du börjat kĂ€nna dig tung, slö, orkeslös, börjar fumla med saker, göra dig illa, glömmer det ena en de andra osv. SĂ„ ta detta pĂ„ allvar! Ät grönsaker, potatis, rotfrukter mm som ocksĂ„ hjĂ€lper dig med jordningen. TĂ€nk pĂ„ v a d du Ă€ter och h u r du Ă€ter. LĂ„t bli socker och onyttigheter i den mĂ„n du kan. Sist men inte minst sĂ„ var jordnĂ€ra och Ă€kta i dina relationer och gentemot dig sjĂ€lv.

Vad gÀller ditt sinne sÄ ska du lÀgga mÀrke till a l l a tecken, tankar , kÀnslor, Àven fysiska tecken som kommer till dig under tid. För alla dessa Àr andliga tecken dÄ andevÀrlden kommunicerar med dig pÄ de viset. Och sÀrskilt om du inte har en utvecklad klarhörsel À n. Och om du vill utveckla en sÄdan eller ens Àr mogen för detta. DÄ Àr det ett sÀtt som andevÀrlden kan kommunicera med dig, sÄ till vida du Àr öppen och mottaglig. Med andra ord, fundera över om du mött pÄ nÄgra fjÀdrar, Mynt, djur, eller andra sÀrskilda tecken under sista tiden? Om inte? sÄ ska du tÀnka pÄ och uppmÀrksamma det nu En tid framöver. Samtidigt ha med dig i vetskap att du aldrig Àr ensam Àven om du kan kÀnna dig ensam. Dessa tecken Àr dina skyddsÀnglar, dina Àlskade i himlen som talar om genom detta att det finns med dig och beskyddar dig.

Visst Àr det vackert? Kanske kan du kÀnna deras nÀrhet? Genom kyla, eller vÀrme? Vindpustar.. ha tillit, och lÄt de leda dig mot ditt hjÀrtas innersta önskan.

Och din sjÀl, vet du vad den sÀger? L y s s n a sÀger den. Stanna upp och lyssna! All den eventuell stress som du lever i, gör att du inte har möjlighet att höra vad Ànglarna sÀger. Och för att du ska kunna göra det sÄ mÄste du sÀtta dig ner och andas. Stilla sinnet, vara i ett tyst tillstÄnd i ensamhet dÀr du fÄr tÀnka pÄ att dina önskningar kommer att bli verklighet. Ha tillit

till allt, vad det Ă€n gĂ€ller eller handlar om. Änglarna vill att deras budskap pĂ„ olika sĂ€tt ska kunna nĂ„ fram till dig. Och de har försökt nĂ„ dig  pĂ„ olika vis. Utan resultat.

sÄ nu ber de dig att tala mindre och lyssna mer.. för nÀr du Àr stressad sÄ talar du mer och lyssnar mindre. Har du tÀnkt pÄ det? Alla de bekymmer du bÀr pÄ skÀnker du till himlen och litar pÄ att Ànglarna tar om hand om detta.

För du tror att de inte har hört dina önskningar eller kommer att hjÀlpa dig med det du vill. Vilket beror pÄ att du inte hör vad de sÀger till dig.. du hör inte deras svar.

frÄn och med nu behöver du undvika oljud, liv, rörelser. StÀng av tv, musik. De har stÀllt in din hörsel pÄ en sÀrskild frekvens just för att du ska höra dem. SÄ nu behöver du fokusera min vÀn.

đŸ€

 

LĂ€mna ett svar