Vad som behöver din uppmärksamhet idag? 2/7 🤎

Du behöver eller bör rikta din uppmärksamhet just nu till att fundera kring en arbetssituation, det kan handla om alltifrån ett nytt arbete, till ett gammalt,  där du tidigare har varit. Ett besked som du får om alt av en kollega kan upplevas störande på något vis för att denne kan skapa en känslomässig skörhet i dig, frågan är vad hen skapar i dig, vad de handlar om? Och samtidigt fråga dig om det är rätt arbetsplats, och i fall du kan se förbi detta. Kan de bli bra ändå? Kommer de ge dig en trygg grund?

Kanske har du varit föräldraledig, sjukskriven, tjänstledig eller liknande men nu funderar kring om du ska ta dig tillbaka hit igen. Din magkänsla säger en sak, intellektet något annat, och rädslan ännu mer. Vad ska få styra? och du kliver in lite på din vakt redo för ev ifrågasättanden, 

redo för fight, nästan lite stridslysten. Sätt dig ner, fundera, meditera kring det här. Först  efter det  så kan du ta ett beslut och samtidigt ge situationen som du befinner dig i healing i massor.  Skicka även healing till personen/erna i fråga. Jag upplever att detta handlar om ett typ av skydd som du bygger upp, nästan kanske innan du ens hinner tänka själv.

Hur som helst så behöver du acceptera vissa saker. Acceptera att du inte kan förändra någon annan än dig själv. Alltid utgå från dig själv. Och tänka på att du alltid är skyddad, vad det än kommer till.  Sådana människor som vill eller tänker önskar andra illa, är sådana som kommer få smaka på karma. Det lovar jag. Den här personen är en person som är ungdomlig i sinnet, handlar först och tänker sedan, är uppe i det blå och lever i en egen fantasi värld. Den tänker inte ens på hur eller o m den kan skada andra, för det gör den tyvärr, vilket i grund och botten handlar om ren svartsjuka, avund,  bitterhet. Denne bär på mörker inom sig som den inte vill se, utan tänker mycket och ofta ”my Way or no way”.  Säger en sak men menar en annan, vänder kappan efter vinden.  Ler och hugger när du vänder andra kinden till. Men vet du, låt det få vara så. För du kommer att vinna ändå.

Fortsätt vara den du är, använd dina mentala starka krafter och gå bara framåt i din sanning. En sann människa som är äkta, den har ingenting att dölja
. Och med det kommer du få rättvisan på din sida i många olika avseenden. Sen släpper du bara.

SÅ, KÖR BARA!

🤎

Lämna ett svar