Dagens kort

Tro, hopp & kärlek – 29/6 🕊


Tro , hopp & Kärlek är så sant som det är sagt – livets tre Sanna ledstjärnor.  

Mister du hoppet och tron då mister tids nog faktiskt allt.

Du har och eller kommer idag att komma till en/flera insikter när det gäller kanske både livet , en eller flera personer, en situation, och samtidigt så håller du på att renar och läker  dig själv från gammalt ur ditt tidigare förflutna. Det kan vara så långt bak som barndomen, men även andra smärtsamma minnen. 
Gamla sår, gamla sådana som du säkerligen trott skulle vara läkta vid det här laget men som visar sig inte alls vara det.  Vilket blir tydligt genom ex ditt humör, känslostormar, skratt sen tårar,  ilska och sedan skratt igen.

Du liksom kommer till en punkt nu i ditt liv där du får och kommer att tas ställning i och hur du ska komma vidare. De finns personer i din omgivning som du tydligt kan se befinner sig kvar i den s k ”tredje dimensionen”, medans du är på väg upp i den ”fjärde” och för en del men få ”femte”.  Ni som befinner er inom de andliga eller kanske nyligen har ett andligt uppvaknande vet vad detta handlar om. Kort sagt så handlar de om att det gamla människorna kanske tar mer än det ger, ni har inte lika värderingar längre, ni befinner er helt enkelt på olika energinivåer . Och med det så tillför inte de här människorna längre något i ditt liv.

Tidigare så kanske de var sådana personer och situationer som verkligen triggade igång massor inom dig, för att idag inte beröra dig överhuvudtaget.

Det tackar du för., Visst är det häftigt hur vi och allt fungerar? Idag kanske du kan se tillbaka och faktiskt tacksamt tacka dessa för vilka ovärdeliga läxor de faktiskt har gett dig på gott och ont, på så vis har de varit dina ”lärare” under resans gång, precis som du varit deras lärare. Dock har de Ofta inte kommit till denna insikt, men kommer dit så småningom de med.

Så summa sumarum även om de här stunder kunnat ge dig en kanske stressad tillvaro, så handlar det egentligen om att du ”bara” ska ta ett beslut nu dvs göra ett val. Se den nakna sanningen. Se vad den här personen eller personerna tillför dig och ditt liv. Se allt så som det faktiskt är, välj att inte blunda mer. Sen Så låter du änglarna hjälpa dig att övervinna den eventuella sorg som du kanske känner inom dig. Den här personen försvinner eller har ev redan försvunnit ut ur ditt liv av en anledning.

Så res på dig, var stolt över dig själv. Du förtjänar det bästa av det mesta, vill säga allt. Styrkan har du även inom dig, för trots alla de motgångar du genomlidit under hela ditt liv, så står du där du är idag. 
Då klarar du det här med, och det där, o det där. Det handlar om att ditt inre barn som är sårat ofantligt mycket , upplever jag i det här fallet.


Men, då är nu mitt bästa råd att acceptera alla känslor, var i dem, lev i dem, känn dem,  respektera dem. Redan där har du gjort de första stora steget och i att börja jobba mot att lära dig älska dig själv, värdera dig själv, respektera dig själv, och nu framöver så ska och kommer du attrahera in sådana som faktiskt förtjänar dig!

 

❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: