Tro, hopp & kĂ€rlek – 29/6 🕊


Tro , hopp & KĂ€rlek Ă€r sĂ„ sant som det Ă€r sagt – livets tre Sanna ledstjĂ€rnor.  

Mister du hoppet och tron dÄ mister tids nog faktiskt allt.

Du har och eller kommer idag att komma till en/flera insikter nÀr det gÀller kanske bÄde livet , en eller flera personer, en situation, och samtidigt sÄ hÄller du pÄ att renar och lÀker  dig sjÀlv frÄn gammalt ur ditt tidigare förflutna. Det kan vara sÄ lÄngt bak som barndomen, men Àven andra smÀrtsamma minnen. 
Gamla sÄr, gamla sÄdana som du sÀkerligen trott skulle vara lÀkta vid det hÀr laget men som visar sig inte alls vara det.  Vilket blir tydligt genom ex ditt humör, kÀnslostormar, skratt sen tÄrar,  ilska och sedan skratt igen.

Du liksom kommer till en punkt nu i ditt liv dĂ€r du fĂ„r och kommer att tas stĂ€llning i och hur du ska komma vidare. De finns personer i din omgivning som du tydligt kan se befinner sig kvar i den s k ”tredje dimensionen”, medans du Ă€r pĂ„ vĂ€g upp i den ”fjĂ€rde” och för en del men fĂ„ ”femte”.  Ni som befinner er inom de andliga eller kanske nyligen har ett andligt uppvaknande vet vad detta handlar om. Kort sagt sĂ„ handlar de om att det gamla mĂ€nniskorna kanske tar mer Ă€n det ger, ni har inte lika vĂ€rderingar lĂ€ngre, ni befinner er helt enkelt pĂ„ olika energinivĂ„er . Och med det sĂ„ tillför inte de hĂ€r mĂ€nniskorna lĂ€ngre nĂ„got i ditt liv.

Tidigare sÄ kanske de var sÄdana personer och situationer som verkligen triggade igÄng massor inom dig, för att idag inte beröra dig överhuvudtaget.

Det tackar du för., Visst Ă€r det hĂ€ftigt hur vi och allt fungerar? Idag kanske du kan se tillbaka och faktiskt tacksamt tacka dessa för vilka ovĂ€rdeliga lĂ€xor de faktiskt har gett dig pĂ„ gott och ont, pĂ„ sĂ„ vis har de varit dina ”lĂ€rare” under resans gĂ„ng, precis som du varit deras lĂ€rare. Dock har de Ofta inte kommit till denna insikt, men kommer dit sĂ„ smĂ„ningom de med.

SĂ„ summa sumarum Ă€ven om de hĂ€r stunder kunnat ge dig en kanske stressad tillvaro, sĂ„ handlar det egentligen om att du ”bara” ska ta ett beslut nu dvs göra ett val. Se den nakna sanningen. Se vad den hĂ€r personen eller personerna tillför dig och ditt liv. Se allt sĂ„ som det faktiskt Ă€r, vĂ€lj att inte blunda mer. Sen SĂ„ lĂ„ter du Ă€nglarna hjĂ€lpa dig att övervinna den eventuella sorg som du kanske kĂ€nner inom dig. Den hĂ€r personen försvinner eller har ev redan försvunnit ut ur ditt liv av en anledning.

SÄ res pÄ dig, var stolt över dig sjÀlv. Du förtjÀnar det bÀsta av det mesta, vill sÀga allt. Styrkan har du Àven inom dig, för trots alla de motgÄngar du genomlidit under hela ditt liv, sÄ stÄr du dÀr du Àr idag. 
DÄ klarar du det hÀr med, och det dÀr, o det dÀr. Det handlar om att ditt inre barn som Àr sÄrat ofantligt mycket , upplever jag i det hÀr fallet.


Men, dÄ Àr nu mitt bÀsta rÄd att acceptera alla kÀnslor, var i dem, lev i dem, kÀnn dem,  respektera dem. Redan dÀr har du gjort de första stora steget och i att börja jobba mot att lÀra dig Àlska dig sjÀlv, vÀrdera dig sjÀlv, respektera dig sjÀlv, och nu framöver sÄ ska och kommer du attrahera in sÄdana som faktiskt förtjÀnar dig!

 

❀

 

LĂ€mna ett svar