Dagens budskap 8/6 💚

Du som kvinna 35- 40 + och uppĂ„t stĂ„r i ett vĂ€gskĂ€l, dĂ€r du inte alls vet Ă„t vilket hĂ„ll du ska. Men du verkar ha stĂ„tt i det hĂ€r vĂ€gskĂ€let ett tag, lite som att du har vandrat hit och sen har du vĂ€nt Igen och gĂ„tt hem. Det finns inte ”bara” tvĂ„ vĂ€gar att gĂ„, utan det finns faktiskt fler Ă€n sĂ„. Och du Ă€r ju nĂ„gon som kĂ€mpar med dessa rĂ€dslor att inte vĂ„ga. Och sĂ„ var det ju det hĂ€r att lĂ„ta intuitionen styra och inte egot. Intuitionen bara gör men det gör inte egot. Intuitionen b a r a VET att ALLT löser sig, ALLT Ă€r menat, allt kommer gĂ„ ihop sig, Ă€ven om intellektet sĂ€ger nĂ„got helt annorlunda. Den ena vĂ€gen kan vara en vĂ€g med mera balans och struktur i din vardag vilket Ă€r nĂ„gonting som du verkligen behöver..  den andra vĂ€gen kan vara en ”ny” vĂ€g men egentligen densamma som den du redan Ă€r pĂ„, sĂ„ dĂ€r kanske inte grĂ€set Ă€r sĂ„ mycket grönare? om du vĂ€ljer att stanna kvar dĂ€r du Ă€r vad sker dĂ„?

Det Ă€r lite sĂ„hĂ€r du fĂ„r tĂ€nka fram och tillbaka. Och av vilken anledning, och tack vare vem Ă€r det som du ”hela tiden” vandrar av och an fram till korsningen..

Det ska du ha ocksÄ ha med dig i tanken. Hade du varit tillfreds sÄ hade du inte varit dÀr.
SÄ det första talar för att du inte riktigt Àr tillfreds sÄ som du lever idag. det andra Àr för att nÄgot i dig bara vill vidare, och andevÀrlden stöttar dig i det, dÀrmed vÀgleder och pushar dig.

Du Àr i behov av nÀrhet, kÀrlek och ömhet dÄ din kropp bokstavligen skriker om det. Men för att fÄ det mÄste du ocksÄ vÄga ta emot och öppna din famn och ditt hjÀrta, för du Àr sÄ rÀdd. M e n det hÀr kan Àven handla om karriÀr. Oavsett sÄ Àr du RÀdd för nÀrhet min vÀn.

Jag upplever att du Àr livrÀdd för att bli sviken. och dÄ menar jag överlag. Men samtidigt har du sÄdana drömmar inom dig. Som ett hus pÄ prÀrien, slott, herrgÄrd, pompa och stÄt ja.. helt kitet. Och allting Àr möjligt ska jag faktiskt sÀga dig. Men du mÄste vÀlja vÀg. Du kan i alla fall inte stanna dÀr du Àr stillastÄende idag. Det kan bli ett bÄde kÀnslomÀssigt tufft beslut och samtidigt ett framgÄngsrikt beslut. Kom ihÄg att ingenting Àr skrivet i Sten.. men motgÄngar kan pÄ en handvÀndning ge medgÄng. Det ser ut att om 20 dagar vara sÄ att du stÄr pÄ nÄgot evenemang av nÄt slag eller i ett jobb sammanhang, camping, med vÀnner, det kan vara sÄ att du deltar i nÄgot. Du Àr inte helt ensam i af. Och du kan om du inte har nÄn partner möta en ny hÀr.

 

☀

LĂ€mna ett svar