V.24 Ă€nglainsikt 🕊

 

Den hÀr veckan vill Ànglarna att du djupt inom dig ska vara medveten om följande:

för att livet ska förÀndras sÄ behöver du resa pÄ djupet inom dig sjÀlv och lÄta förÀndringsprocessen starta dÀr.

Att försöka förĂ€ndra vĂ€rlden genom att ”rĂ€tta till vĂ€rlden” Ă€r som att försöka förĂ€ndra en film genom att Ă€ndra pĂ„ filmduken. Den vĂ€rld du kĂ€nner till Ă€r bara en filmduk som du projicerar ditt medvetande pĂ„, och filmen Ă€r densamma tills din medvetenhet om dig sjĂ€lv förĂ€ndras.

Om du vill ha en Àkta förÀndring i ditt liv sÄ hjÀlper det inte att flytta frÄn en stad till en annan, ett arbete till ett annat eller en relation till en annan. Vart du Àn gÄr sÄ tar du dig sjÀlv med dig. 

FörÀndringen du söker Àr inte egentligen nÄgon geografisk förÀndring utan snarare en medvetandeförÀndring. Du kan resa lÄngt bort geografiskt, men den typ utav resa kan aldrig förÀndra dig i grunden. För att livet ska förÀndras i grunden behöver du först resa pÄ djupet inom dig sjÀlv. 

Änglarna rekommenderar dig att först resa djupt för att sedan (om du fortfarande vill) resa lĂ„ngt. Oavsett sĂ„ börjar resan alltid med dig sjĂ€lv. SĂ„ den hĂ€r veckan vill de alltsĂ„ hjĂ€lpa dig med att förĂ€ndra dig sjĂ€lv, sĂ„ att du kan bli ett verktyg för att förĂ€ndra vĂ€rlden. 

Börja med att be Ànglarna förÀndra DIG, be sedan dem om att visa dig vad de vill att du ska göra. AnvÀnd gÀrna Ànglabönen nedan:

Mina kÀra Ànglar,

Jag Àr villig att lÄta er förÀndra mig pÄ djupet sÄ att jag kan bli ett verktyg för er gudomlighet hÀr pÄ jorden.

Vart vill ni leda mig?

Vad vill ni att jag ska göra?

Vad vill ni att jag ska sÀga?

Och, till vem?

Amen

Med kÀrlek ZÀta 

💚

LĂ€mna ett svar