Dagens budskap 4/6 ☀️

Du känner att någonting överlag fortsätter att saknas i ditt liv, och du har liksom fastnat. Ditt medvetna kämpar med att försöka ta ett beslut om din hemsituation, hur de fortsättningsvis ska se ut nu och framåt. Du funderar kanske kring flytt eller om du ska bo kvar, funderar kring arbete, ekonomi, medan andevärlden försöker ge dig vägledning som du just nu av någon anledning inte alls riktigt hör eller vill höra o se. Orsakerna kan vara flera. Stress, oro, många bollar i luften, tilliten som brister, att du är rädd för att inte få de som du önskar och att de i sin tur stressar dig ännu mer. Men det här utmaningarna kommer att ge dig möjligheter o m du faktiskt möter dem. om du däremot blundar för dem och stoppar huvudet i sanden så kommer de inte bli någonting av det. Därför är det viktigt att du stannar upp, lyssnar inåt ordentligt, andas, går ut i naturen, jordar dig.

 Ditt undermedvetna arbetar tjugofyrasju för att du ska nå ljuset, glädjen, massor av solsken i det inre och det yttre, ett lugn, En ro så att alla de dina ska få må bra. Att alla tänkbara motgångar som du och ni kan ha mötts av genom tid ska lägga sig så småningom och ge en gemensam nystart på t.ex ny ort (om det är vad du beslutar dig för) och spontant så känns det som att det faktiskt är vad som behövs i det här fallet. Men blir det inte en ny ort , så rekommenderar jag en ny bostad i samma stad kanske, då själva bostaden som ni nu bor  i har för mycket dåliga energier/minnen mm.

Givetvis så kan man rena och rensa hemmet, men för vissa människor så blir de samtidigt som du/ni avslutar denna livscykel och tar lärdom av de som varit. Och Att själva flytten också i så fall blir en rening i sig.
Du får chansen här att välja att se på det som att du äntligen har lyckats! Nått en fulländning. Nu menar inte jag att man som människa ska flytta runt, hela tiden vid motgångar. Utan jag menar att här så ser man till varje individ, livssituation, mm. Ibland är det helt enkelt en flytt som kan behövas för en helt ny start.

Med de ena beslutet så kommer nästa beslut att tas oavsett lite på automatik upplever jag, menar då att när de första och största beslutet är taget så faller de andra bitarna på plats kan man säga. Kanske inte direkt med en gång. Det gäller kärleksrelationer om du ska stanna i en relation, satsa på en relation, ha kontakt med några i sin familj, vilket val och typ av arbete. Osv. Men något som även mer kom upp är att du ska skynda dig att kontakta en specifik person, vän, fd kollega, kan även vara en kärlek och detta kan vara brevledes, Mail, sms, samtal. Att denna person på något sett kanske kan vara behjälplig i någon fråga här. Så bara fundera vem det kan vara. Personen kan vara född alt ha mycket av de energierna i sig vädur, lejon eller skytt. Kommer från östra sidan av landet om man säger.

Vad gäller kärlek så kan den här personen vara en partner/fd partner/dejt  och då kan han dels hjälpa dig genom att ge dig lugn och ro, be den att ta ett steg tillbaka, du kanske inte vet hur du ska känna, tycka eller tänka just nu, du vet bara att du måste bara få vara ifred. För du vet inte vad du vill. Det kan ställas för mycket krav på dig överlag runtomkring. Denna person kanske inte tar kärlek, känslor på allvar, Vilket gör att du stagnerar istället. Du måste få avvakta, medan kanske den andre har svårt att ta känslomässiga bitar på allvar. Det kan faktiskt vara så att du behöver göra ”din” egen resa och få bara vara ensam ett tag.

Men kan även ha att göra med kontrakt och med någon myndighet av något slag. Att det handlar om dig själv vad du vill att du ska känna efter ordentligt i något sammanhang.

☀️

Lämna ett svar