Dagens budskap 24/5 🕊

Temat för dagen Ă€r att cirkeln sluts, pusslets lĂ€ggs, du fĂ„r svar pĂ„ dina frĂ„gor. Kanske inte verbalt av nĂ„gon men inom dig sĂ„ lĂ€gger du ihop saker och du förstĂ„r hur allt har sitt samband. Allt som du försökt ro i hamn sĂ„ lĂ€nge, de som du kĂ€mpat för, nĂ„got som du haft som mĂ„l i sikte nĂ„r nu slutklĂ€mmen kan man sĂ€ga. Änglarna Ă€r med dig , dina Kraftdjur stĂ„r vid din sida , du har tagit tjuren i hornen och svalt din stolthet, lĂ„ter lejonet/lejoninnan i dig att Ă€ntligen fĂ„ kliva fram för att bemĂ€stra dina rĂ€dslor och bestiga de utmaningar du inte trodde du skulle klara av att övervinna.

NĂ„gonting kommer med full kraft som ett meddelande kanske via sms Mail eller med en person som tycks bli en budbĂ€rare och denne kan vara en kvinna eller en man född i vĂ€dur, lejonet eller skyttens tecken. Det kan handla om ett erbjudande om arbete, löneförhöjning, bostad eller liknande. Det finns mycket kraft i detta. Och du har nĂ„gonstans velat det hĂ€r lĂ€nge, nĂ„got som du har som sagt kĂ€mpat för lĂ€nge.. och nu kommer du att fĂ„ rĂ€ttvisa för saker. En del kommer att ordnas upp och du kommer att fĂ„ ”rĂ€tten pĂ„ din sida” saker blir till din fördel. Och de ger dig en rĂ€ttvis nystart dĂ€r du kan starta om pĂ„ nytt. I nĂ„gra fall sĂ„ handlar det hĂ€r om att bli omplacerad pĂ„ jobbet och till de bĂ€ttre, nĂ„gra fĂ„r bĂ€ttre arbetsuppgifter och kan behövt kopplat in facket dĂ€r chefen ex hanterats saker riktigt oprofessionellt och nu sĂ„ blir det Ă€ven synligt. Andra fall kan de handla om andra rĂ€ttsliga processer som har vidtagits och som kommer att inom en 2-11 dagars period visa sig att du vinner hela processen. Stort grattis till dig. I de fallet handlar de om nĂ„gon form av relations relaterad tvist och som Ă€ven den kommer att ge dig rĂ€tten pĂ„ din sida. RĂ€ttvisa och balans.  I alla sammanhang för allas bĂ€sta. I ditt hjĂ€rta sĂ„ kommer du ingĂ„  med vilja nĂ„got form av samarbete  Äterigen mellan tvĂ„ parter, arbete, kontrakt, bostad, relationer, osv.
Och din sjÀl idag kommer att behöva ta ett definitivt beslut om din framtid. DÀr du kommer frÄga dig sjÀlv vad du vill, och vad du vill Ästadkomma med din framtid,  Och hur du nu ska gÄ vidare framÄt. du kommer alltsÄ att fÄ ta ett livsavgörande beslut.  ditt beslut kommer att pÄverka omgivningen men kan Àven stÄ för en kvinna som Àr sÀker och trygg i sig sjÀlv. Tro pÄ dig sjÀlv sÄ blir allt till det bÀsta 

Lycka till ❀

 

LĂ€mna ett svar