Det surrar inom dig.. 21/5 🩋


Nu ska vi programmera om sinnet & vÀrlden sÄ hÀr kommer en kurs i mirakler. 


DET SURRAR INOM DIG

Gud Àr en komiker vars publik Àr alltför rÀdd för att skratta.

Jag har en vĂ€n vars svĂ€gerska i mĂ„nga Ă„r bojkottade Kenny Rogers för att han anvĂ€nt sĂ„ grovt sprĂ„k i ”Lucille”.
”Varför”, frĂ„gade hon irriterat, ”skriver man en sĂ„ng om fyrahundra barn som skiter ute pĂ„ Ă€ngen?”

Ehhh… alltsĂ„, det gör man inte. Precis som jag sjĂ€lv kan misstolka livet som ”frustrerande”, ”meningslöst” eller ”svĂ„rt” hade hon hört fel i texten till sĂ„ngen, dĂ€r raden i sjĂ€lva verket lyder: ”Med fyra hungriga barn och en skörd ute pĂ„ Ă„kern.”

BestĂ€m dig för att ge upp alla tankar pĂ„ ”skitande barn”. Alla tankar som gör dig olycklig (Ă€ven om det bara Ă€r sĂ„ litegrann) Ă€r resultatet av missuppfattningar. Och du beslutar dig för att se var och en av dem pĂ„ ett nytt sĂ€tt – till och med de smĂ„ och obetydliga, som du sĂ„ lĂ€tt missar. Fem gĂ„nger idag (en kort stund i taget) ska du undersöka tankarna och se om du hittar en person eller situation som förefaller vara perfekt. Det spelar ingen roll hur obetydlig din Ă„sikt kĂ€nns. Och sen pĂ„minner du bara dig sjĂ€lv: 

Jag Àr fast besluten att se ____(dumhuvudet) pÄ ett annat sÀtt. 

Jag Àr fast besluten att se ____(vad tankarna nu sÀger om hotande katastrofer).

Alla tankar, Àven pyttesmÄ, Àr tillÄtna. 

 

 

 

LĂ€mna ett svar