Dagens budskap 21/5 🩋

Den gamla sorg, ilska, frustration och tomhet som du verkar ha kunnat kĂ€nna sista tiden och som hĂ€ngt över dig och ditt liv Över en tid finns fortfarande kvar dĂ€r. Den liksom gör att du har en förmĂ„ga bli negativ i din instĂ€llning till saker och ting överlag, emellanĂ„t. SĂ€rskilt nĂ€r du möter utmaningar.

Men det Ă€r sĂ„ viktigt att du inte ger upp, t r o t s att hoppet sviker dig stunder. Jag brukar lite ironiskt sĂ€ga: ”bryt ihop och kom igen!” Men hĂ€r Ă€r det faktiskt lite eller ganska mycket allvar i det. Du fĂ„r alltsĂ„ inte ge dig! Utan stĂ„ pĂ„ dig! Fick du ett nej nĂ€r det gĂ€llde en jobbansökan, lĂ„net, daten, eller vad det nu Ă€r.. sĂ„ försök igen pĂ„ nytt. Men den hĂ€r gĂ„ngen genom en annan vĂ€g och med ett nytt tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt. FörvĂ€nta dig att saker kommer att lösa sig pĂ„ mirakulösa sĂ€tt. tĂ€nk att det inte finns nĂ„got annat. Saker mĂ„ste bara fĂ„ ta den tid det tar. NĂ€r tiden Ă€r mogen sĂ„ Ă€r det dags Ă€ven för dig. nĂ„gonstans vet du ocksĂ„ med dig att du Ă€r en vĂ€ldigt stark & kraftfull mĂ€nniska pĂ„ mĂ„nga olika vis. T ex nĂ€r det gĂ€ller din envishet.. att nĂ„ ditt mĂ„l. SĂ„ ge inte upp som sagt! Andra runtomkring dig kan tycka att det hĂ€r Ă€r jobbigt, för den du Ă€r och Att de nĂ€stintill avundas dig. Men dessa mĂ€nniskor stĂ€dar du bort, för du vet inom dig att du Ă€r en pĂ„litlig, stilren, mĂ€ktig varelse som Ă€r av ren kĂ€rlek. Bry dig absolut inte om andras Ă„sikter, eller vara rĂ€dd för vad andra ska tycka och tĂ€nka utan gĂ„ din vĂ€g och anvĂ€nd din kraft sĂ„ som du behöver de kommer att hjĂ€lpa dig massor.  Kompromissa inte för att andra tycker det, och hĂ„ll inte heller pĂ„ att försöka behaga andra sĂ„ att de ska passa andra. Utan du tillför redan andra mer Ă€n du tror. I ditt hjĂ€rta sker just nu omedvetet/medvetet en förĂ€ndringsprocess som förbereder dig  inför de nya som du vill ska komma och som ska komma, i nĂ„gon form. Dock sĂ„ finns det ingen anledning till att brĂ„dska in i nĂ„got, och risken Ă€r annars att det kommer bli kaka.  DĂ€rav kommer du att ha en ”inkubationstid” kan man kalla det för, tiden för dĂ„ du sjĂ€lsligt, mentalt osv förbereder dig. Det hĂ€r kan handla om en flytt,  nytt jobb, mentala förberedelser för en separation/skilsmĂ€ssa, i jakt pĂ„ en skola, kurs, arbetsplats mm var hur som helst klar med att det inte finns nĂ„gon anledning lĂ€ngre till att stanna leva kvar i en falsk trygghet som inte tjĂ€nar dig NĂ„gonting till. Din sjĂ€l just nu Ă€r vĂ€ldigt förvirrad och obeslutsam i vad den vill, var den ska, vad som Ă€r vad, vad som blir bĂ€st etc. Och det hĂ€r gör att du har svĂ„rt att ta ett beslut överhuvudtaget. För att du hur som  Helst Ă€r livrĂ€dd för att det ska bli fel, Vilket beslut du Ă€n tar.
Det som din sjÀl i alla fall v e t Àr att du behöver och vill ha balans. En inre och yttre sÄdan sÄ att du Àntligen kan fÄ komma till ro. Det du verkligen behöver Àr att fÄ sÀtta ord pÄ allt som du bÀr inom dig. för ditt halschakra Àr i vÀldig obalans, som kan resultera i halsont sista tiden och som dessutom kanske inte ger med sig..

DĂ€rför kan de vara lĂ€ge nu att antingen söka professionellt stöd, eller utforska ordentligt sjĂ€lv, i form av att Ă„ka och kĂ€nna in dessa platser..du kanske har försökt lösa situationer lĂ€nge ensam utan att du kĂ€nner att du har kommit nĂ„gonstans . Lite som att du kĂ€mpar förgĂ€ves utan resultat för att kunna ta ett vidare beslut. men genom att ex ta saken i egna hĂ€nder och faktiskt Ă„ka till en arbetsplats, bostadsomrĂ„de, skola osv sĂ„ kommer du att kĂ€nna ganska sĂ„ fort i fall de Ă€r ett alternativ att gĂ„ vidare med. LĂ€gg mĂ€rke till dĂ„ ocksĂ„ hur din kropp reagerar i stunden nĂ€r du Ă€r dĂ€r pĂ„ ex vis skola, plats som Ă€r Av tĂ€nkbara alternativ. Om du blir spĂ€nd sĂ„ Ă€r det inte ett bra gensvar. Men börjar hjĂ€rtat att fladdra sĂ„ Ă€r det dĂ€remot ett gensvar att du Ă€r pĂ„ rĂ€tt spĂ„r. sĂ„, om du vĂ€ljer att följa denna vĂ€gledning som universum ger dig sĂ„ kommer de att ge dig en seger. Och möter du pĂ„  motgĂ„ngar  under resans gĂ„ng sĂ„ stannar du bara upp  och fokuserar, frĂ„gar dig sjĂ€lv varför, och vad som orsakat ”problemen” dĂ€r och dĂ„. Det Ă€r viktigt att du Ă€r lyhörd hĂ€r. SĂ„ du fortsĂ€tter vara i takt med universum. Jag fĂ„r in siffran 8, dĂ„ du kommer att uppnĂ„ en seger! SĂ„ var lugn! FortsĂ€tt framĂ„t bara. 8 dagar, 8 veckor, 8/6, 8/7 .

 

🩋

LĂ€mna ett svar