Dagens budskap 17/5 đŸ€

 

Eftersom att du befinner dig i slutet pÄ en livscykel  finns hÀr sorg som handlar om din barndom som pÄverkar dig och ditt sjÀlvvÀrde, sjÀlvkÀnsla. Att inte tillÄta dig sjÀlv att blomstra i olika sammanhang. Det kan handla om alltifrÄn att du inte vÄgar tro pÄ dig sjÀlv, tillÄter dig sjÀlv, att du Àr sÄ rÀdd för att du Àr sÄ lojal ditt inre barn pÄ ett sÀtt pga tidigare trauman, att det liksom blivit en lösning som gör att du inte kommer vidare hÀr. Att du vÀljer kanske att i dagslÀget leva kvar i ett Àktenskap/relation som du inte alls vill vara i pga lojalitet t r o t s att din sjÀlvkÀnsla Àr totalt nedbruten. Och fastÀn du v e t innerst inne att om du bara vÀljer att lÄta dig vÄga anvÀnda dina vingar och flyga sÄ skulle det kunna ge dig sÄdan frihet du aldrig nÄgonsin kunnat förestÀlla dig. Men det Àr som att du inte tycker dig vara vÀrd det. Och det handlar om dels din uppvÀxt men öven som sagt din lojalitet gentemot ditt inre barn. För att du fÄr dÄligt samvete mot det inre barnet i dig om du vÀl börjar fÄ mÄ bra. För samtidigt tycker du synd om det inre barnet och kÀnner att du lÀmnar de ensam sjÀlv i de som skedde nÀr du var liten. Det du kan göra Àr att omfamna det hÀr barnet som var Àr du nÀr du var liten och trösta de, möta barnet i dess kÀnslor, frÄgor osv. Förklara att det Àr okej att du ska mÄ bra nu. Du ska inte ha dÄligt samvete. Samtidigt pÄminna dig om att bara för att nÄgonting hÄller pÄ att ta slut, ex ni ska skiljas Ät.. du behöver ta dig vidare och börja leva bli den du Àr menad att vara och sluta bÀra skuld gentemot barnet och kÀnna att du ska ha dÄligt samvete bÄde mot barnet och relationen som du lever kvar i eller tar ansvar för sÄ betyder inte det att ni aldrig mer ska ses. För under allt det hÀr vÀntar nÄgonting stort. För er bÄda.

Men för att ta dig framÄt sÄ krÀvs det mod och styrka, ett positivt synsÀtt trots att du vacklar. För det kommer att vara en resa som du gör. Men kan Àven stÄ för en fysisk resa tillsammans och eller med den som du hÄller kÀr djupt i ditt hjÀrta. Det gÀller att vÄga ta risker, som att vinna eller förlora, vÄga eller inte vÄga, vara eller att inte vara. Ni har som sagt en djup kontakt med varandra. PÄ andlig nivÄ. Din sjÀlsfrÀnde, din tvillingsjÀl. Ni behöver kommunicera med varandra o m ni har mötts, vara tydliga i era avsikter, tankar. Men med medkÀnsla. Resan kan ta dig lÄngt, och Àven uti skog och mark ut i natur, ut till havs, eller dÀr ni möts och ni tillsammans blir Äterigen en balans. DÀr ni skapar harmoni, du Àr yin den Àr yang men kan sÄklart ocksÄ vara tvÀrtom. Oavsett Àr ni b a l a n s. Om alltifrÄn 9 dagar, 9 veckor. Du kan ha planerat in en semester resa, weekend eller liknande dÀr ni kanske möts för första gÄngen i (detta liv) om ni som sagt inte redan har mötts. Men de hÀr kan Àven vara en impulsiv idé som kommer om att bara Äka ivÀg till en plats, sÄ uppmÀrksamma de som kommer till dig. Plötsligt kommer du se pÄ livet ur ett nytt perspektiv. Glöm inte bort vad du ska göra för resa innan detta bara. Meningen med denna vistelse Àr att du ska varva ner. Ta hand om dig sjÀlv och fylla hela dig med nya möjligheter. Men vÀgen dit kan bli en uppförsbacke mot ditt mÄl, sÄ det Àr av yttersta vikt att du lyssnar pÄ din kropp. Ta inte pÄ dig massor av ansvar eller att andra mÀnniskor blir en börda för dig. viktiga datum 26 maj, 9/6, 12/7 

đŸ€

LĂ€mna ett svar