V.20 änglainsikt ❤️

 

DEN GUDOMLIGA VÄGLEDNINGEN 

Den här veckan vill änglarna att du ska veta att du just nu befinner dig i slutet av en livscykel. Och du vet, intuitivt, att det är dags att avsluta det som inte längre fungerar i ditt liv. Detta gör att du kan känna ledsamhet, sorg och uppgivenhet. Och de vill även att du ska komma ihåg att dessa känslor tillhör själva processen. 

Du har tagit ett stort steg framåt och änglarna hedrar dig för det. De vill också tacka dig för att du äntligen vågar be dem om hjälp.

Nu vill dem allra ödmjukast förmedla till dig att den gudomliga vägledningen som du väntar på kommer inte att följa dina planer och ditt schema. Den kommer inte heller att vänta på att komma när det passar dig, utan den gudomliga ordningen har ett helt eget schema.

Så lita nu på att den gudomliga intelligensen och släpp dina egna förväntningar på hur det kommer att ske och att du önskar att allt ska hända med ett visst givet resultat.

Be om vägledning och släpp sedan taget. Ha tillit till något som är större än dig själv och var öppen för alla tecken genom vilka den gudomliga vägledningen kommer att visa sig.

Den här veckan kommer den gudomliga vägledningen att visa sig för dig på ett sätt som du inte förväntat dig. Änglarna ber dig därför att vara uppmärksam och inte ignorera de små tecknen och korta tillfällena.

Med ljus & kärlek Zäta

❤️

Lämna ett svar