V.19 änglabudskap/änglanummer/stenbocken 🤎


Nummer 8

Din siffra står karma. Det du har gett ut får du tillbaka, och det är meningen att du ska titta på det för att speglas och kunna förändra. Siffran kan du använda som ”din siffra” allmänt i olika avseenden.


budskapet till dig ska du ta med dig under veckan

och tänka på varje dag

 

INSE DEN UNDERBARA SANNINGEN

Varje adjektiv som du skulle kunna ta till för att beskriva himlen stämmer också på dig, eftersom du är skapad till Guds avbild. Du är mäktig i betydelsen att du äger styrka att skapa och att attrahera med dina ord och önskningar som grund, Du är kreativ precis som den som skapat dig. Du är frisk och en healer – kärleksfull och älskad och dessutom en varelse som bland mycket annat är insiktsfull, förlåtande och vårdande. Sanningen om dig är enbart positiv. Alla negativa tankar som du har om dig själv är falska och alltså inte värda att lägga tid på. Idag och för resten av veckan ska du säga snälla saker om dig själv. Lägg märke till hur de här orden hjälper dig att känna ditt sanna jags styrka och glädje. När du är positiv uttrycker du ditt verkliga jag.

 

Affirmation som du ska använda dig av

varje dag

Jag återkräver sanningen om mig själv: jag är guds fulländade barn. Jag tänker och säger enbart positiva saker, och ber om hjälp närhelst jag behöver tröst.

🤎

Lämna ett svar