V.19 änglabudskap/änglanummer/vädur ❤️


Nummer 4

Denna siffra står för att den Period i ditt liv som du befinner dig i att du ska få ordning och struktur i ditt liv. En möjlighet att komma vidare framåt men att du först måste få ordning på De fyra elementet tankar, känslor, ekonomi/arbete samt din hälsa. Att du känner att någonting saknas men inte vet vad. Din siffra kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din siffra” i olika avseenden.

Budskapet till dig ska du ta med dig under hela

veckan och tänka på varje dag.

 

FINN GÅVAN I PLÅGSAMMA SITUATIONER 

Det ligger inget värde i att klamra dig fast vid smärta av något slag. Det positiva kommer i form av ditt sätt att lyfta dig ur lidandet, Som när ett flygplan stiger ovanför ett molnskikt. Lidandets budskap är att det kräver din uppmärksamhet – att inte låtsas om det eller maskera det är ingen lösning. Då gör det säg bara påmind på något annat sätt. Idag och för resten av veckan arbetar änglarna med dig för att du ska erkänna den gåva som oron har givit dig och för att sedan se till så att du barmhärtigt nog blir av med den. Metoden är densamma antingen om det är plågsamma känslorna som orsakas av en relation, en ekonomisk situation, en förlust, oro för någon du håller av eller en obalans i din kropp. Nu ska du andas djupt och rikta ditt medvetande mot det område som utgör det här problemet. Stilla ditt sinne så gott du kan och Be sen om att få se vilken gåva som den plågsamma situationen rymmer. Där finns alltid en dold välsignelse som till exempel att du lär dig tålamod, medkänsla, ett förlåtande sinneslag, styrka och så vidare.
Så snart du tagit till dig gåvan inuti smärtan så behöver den inte längre envist pocka på din uppmärksamhet. Den har levererat sitt budskap och kan nu dra sig tillbaka. Då den här ”budbäraren” lämnar dig blir den frid som alltid finns inom dig mer framträdande. Det här är grundmetoden för att lösa allt sånt som verkar utgöra ett problem. Tillsammans skickar änglarna den plågsamma situationen upp till Gud och förlitar de sig på att den får sin lösning på det andliga planet Men vet samtidigt att den även ta form på fysisk nivå. Det öppnar sin famn för gåvorna fridfulla lösningar, läkning och mirakel.

Affirmation som du ska använda dig av 

Varje dag 

Jag ser gåvorna i varje situation som jag ställs inför. Jag är stark, säker och stabil och Gud har redan lösningen på alla mina problem. Jag överlämnar därför den här situationen med tillförsikt och kärlek    till guds oändliga vishet. Tack, Gud, för att du bistår mig på alla sätt. Härmed tar jag obetingat emot din hjälp.

 

❤️

Lämna ett svar