V.19 änglabudskap/änglanummer/skorpionen 💙

Nummer 5

Denna siffra står för Förändringar som ofta är av Motgångars slag i olika drag. handlar om att du ska göra livsval, och komma vidare framåt. Din siffra kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din siffra” i olika avseenden.

 

Budskapet till dig ska du ta med dig under hela

veckan och tänka på varje dag

 

GE DINA BEKYMMER TILL GUD & ÄNGLARNA

Vad är det som bekymrar och oroar dig, kära du? Klamra dig inte fast ensam i dessa känslor! Ge dem till änglarna. Ta ett djupt andetag i de här ögonblicket och känn deras kärlek och närvaro. Låt dina bekymmer följa med när du andas ut så fångar änglarna upp de och bär dem till ljuset för att helas. Så snart du gjort dig av med dessa bekymmer kommer du att känna hur de är att leva bekymmerslöst. Det innebär inte att du är ansvarslös, som en del felaktiga Tror, utan snarare att man utför sina uppgifter med kärlek, passion och entusiasm. Bekymmer drar ner det som du har ansvar för och gör att det känns betungande. Bli lätt i sinnet idag och för resten av veckan genom att ge alla dina bekymmer så smart du blir medveten om dem. Överlämna alltihop till änglarna och var lugn i förvissningen att himlen hjälper dig längs vägen.

Affirmation som du ska använda dig

av varje dag hela veckan

Jag är helt fri från bekymmer eftersom jag ger alla sådana åt gud och änglarna. Jag behöver inte göra någonting själv eftersom änglarna alltid finns hos mig.

💙

Lämna ett svar