V.19 änglabudskap/änglanummer/oxen 🤎


Nummer 3 

Din siffra står för ett växande. Glädje, bygga och utvecklas. Du får nya möjligheter där du har chansen att göra förändringar och expanderar. Du bestämmer vägen. Siffran kan du använda som ”din siffra” allmänt i olika avseenden. 

 

budskapet till dig ska du ta med dig under veckan
och tänka på varje dag

 

SKAPA EN DRÖMTAVLA 

En drömtavla är ett underbart redskap som förser dig med en visuell framställning av dina mål och önskningar. Ta en stadig skiva eller träna på vilken du klistrar upp ord, fotografier, teckningar och andra bilder som står för de som du önskar dig. Bläddra i och tidningar för att hitta bilder och ha roligt när du klistrar upp dem. När din tavla är färdig hänger du upp den på framträdande plats så att du ser den varje dag. stanna till varje gång du passerar den och visualisera dina önskningar som om de redan är förverkligade och känn tacksamhet och säg tack till universum för att det har gjort din dröm till verklighet. Låt himlen ta hand om alla bekymmer och all oro i fråga om uppfyllandet av den här önskan. Lägg fokus helt och hållet på att känna tacksamhet för att din önskan har blivit uppfylld och välkomna den sen när den gör entré i ditt liv.

 

Affirmation som du ska använda dig av

varje dag

 

Jag skapar en drömtavla där jag upp ett collage av mina önskningar och ser dem passa perfekt ihop. Nu föreställer jag mig mina önskningar som verklighet. Tack, Gud och änglarna

 

🤎

Lämna ett svar