V.19 änglabudskap/änglanummer/lejon ❤️


Nummer 2 

Denna siffra handlar om att hitta något mittemellan, en balans, att ge och ta emot, samhörighet & förståelse. Att kunna samarbeta med en partner. Relationer överlag, står inför beslut och att inte ge upp. Siffran kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din” siffra i olika avseenden.

 

Budskapet till dig ska du ta med hela veckan

och tänka på varje dag 

 

UPPLEV NY VÄNSKAP 

Änglarna är dina följeslagare eftersom det ser dina fantastiska egenskaper.
Många människor skulle också uppskatta att lära känna dig och blir dina vänner. För att utveckla och dra till dig underbara bekantskaper så ska du själv utveckla och visa upp de egenskaper som du vill se hos en vän. Använd positiva och upplyftande ord som tilltalar människorna i din omgivning. För att få vänner ska du vara en vän för andra. Änglarna kommer att vägleda dig i alla dina relationer och även föra in nya vänner i din väg.

 

Affirmation som du ska använda dig 

av varje dag hela veckan 

 

Jag har underbara vänner som är: (tänk för dig själv alla de egenskaper som du vill se hos en vän) Människor tycker automatiskt omig. Jag har lätt för att få vänner och jag är en trofast vän. Mina änglar vägleder och skydda mig i armen relationen.

 

❤️

Lämna ett svar