V.19 änglabudskap/änglanummer/fisk 💙

FISKARNA 


Nummer 4 

Denna siffra står för att den Period i ditt liv som du befinner dig i att du ska få ordning och struktur i ditt liv. En möjlighet att komma vidare framåt men att du först måste få ordning på De fyra elementen tankar, känslor, ekonomi/arbete samt din hälsa. Att du känner att någonting saknas men inte vet vad. Din siffra kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din siffra” i olika avseenden.

 

Budskapet till dig ska du ta med dig under hela 

veckan och tänka på varje dag.

 

DU SKA VETA OM ATT DU ÄR KVALIFICERAD

Ibland eller också väldigt ofta så försöker ditt ego att avstå från ditt andliga mål och känna dina andliga gärningar. Om du lyssnade på den rösten så skulle du känna dig modfälld och förvirrad i fråga om dig själv och meningen med ditt liv. Änglarna kommer under denna vecka att arbeta tillsammans med dig för att sänka ditt egots volym. Du har nämligen en förmåga att stänga av rädslan så som man kan stänga av ljudet på en teve och fokusera på kärlekens universella röst. Det första steget är att du ska känna igen negativa budskap när de dyker upp. Det kan du göra genom att lägga märke till dina fysiska reaktioner i förväg av plågsamma tankar. När dina muskler hårdnar och du känner dig spänd är det ett tecken på egos inblandning. Gudomligt ingripande, däremot, detta får dig att känna dig lycklig, trygg, och lätt till sinnes i hela kroppen. Så fort din kropp signalerar att den har blivit påverkad av ditt ego så är nästa steg att inse att kärleken segrar över alla rädslor. Och det här vet du redan, ändå kan du glömma en sådan grundläggande sanning när du står inför en sån konflikt. Vänd dig sen till änglarna så kommer de att påminna dig om din mäktiga gudomliga natur som driver bort alla negativa känslor. Du är så kvalificerad för det arbete som du kommit hit till jorden för att utföra. Du har monumentala förmågor och talanger som du har ärvt direkt från skaparen. Så njut av dessa förmågor  eftersom att de är gåvor från himlen.

Affirmation som du ska använda dig av 

varje dag

Jag är kvalificerad nog för att uppfylla mitt mina livsändamål, och jag spelar en positiv roll här i världen. Universum stödjer helt mitt gudomliga livsuppdrag.

 

💙

Lämna ett svar