V.19 vattenelementet 💙

Generella temat för dig Under denna vecka handlar om att du behöver inse och förstÄ att du har all kraft inom dig som du behöver för att ta kontrollen över ditt eget liv. Det kÀnns som att det ligger en massa sorg, skuld, ilska, frustration och gud vet allt i det hÀr. Du har med all sÀkerhet mycket problem med din mage, sjÀlvkÀnsla, sjÀlvvÀrde, i mÄnga avseenden. Vilket handlar om att du mÄste bestÀmma dig för att en gÄng för alla rensa bort allt och alla situationer, relationer, tidigare hÀndelser som liksom fortsÀtter att slÀpa och har etsat sig fast i din aura. Om du under veckan hamnar i en situation, en plötslig hÀndelse eller ett samtal eller liknande dÀr du kÀnner hur hela din kropp pÄverkas fysiskt pÄ ett sett som fÄr dig att mÄ riktigt dÄligt sÄ Àr det tydligt att du Àr extra kÀnslig för yttre faktorer. Och att du behöver skydda ditt solarplexus chakra , pga att allting Äker rakt in dÀr som en sugsvamp. Du ska pÄminna dig sjÀlv om att du Àr en kraftfull och mÀktig varelse som enbart sjÀlv tillÄter dig att styras, i vÀrsta fall kontrolleras av andra individer. För ingen annan kan göra detta utan din tillÄtelse, Kom ihÄg det! Du har alltsÄ ett eget val. och de kan Àven vara du sjÀlv som har gett bort din kraft till andra mÀnniskor pga din egen omedvetna rÀdsla, och dÄ Àr det superduperviktigt att du Àven tar tillbaka den innan du ligger dÀr plattfall av utmattning. sÄ Ta hjÀlp av ÀrkeÀngel Mikael att kapa dessa rÀdslobaserade band.

Och hur kommer du mĂ„ under veckan om du inte tar det hĂ€r pĂ„ allvar, jo du har en massa pĂ„lagrade negativa energier i din aura. Tja…inte alls bra… Mao. För genom ilska kan de leda till en ev olycka i nĂ„gon form. kanske Ingen allvarlig sĂ„dan men Ă€ndĂ„ en form av olycka fĂ„r jag, som kan ske. Och det handlar om att du dels Ă€r sĂ„Ă„ orjordad, och vĂ€ldigt mycket upp i ditt huvud. det kommer upp sorg kring ett form av avslut, och det kan vara ett avslut i en relation som kanske inte riktigt blev som den skulle, dĂ€r det finns en del outtalade tankar och kĂ€nslor, i form av dĂ„ligt samvete, mycket distanserade tankar som legat skyddat och lĂ„ngt borta. Som man inte vill kĂ€nnas vid liksom. Vilka blir en sĂ„n obalans nĂ€r den övriga kroppen inte fĂ„r nĂ„gon fysisk övrig motion sĂ„ att sĂ€ga. Men du kan samtidigt ocksĂ„ fĂ„ klarhet i vissa saker, dĂ„ de stĂ€lls pĂ„ sin spets delvis. Det ligger och finns Ă€ven en viss avundsjuka hĂ€r kĂ€nns det som. Ett omoget beteende kanske ett inre barn i dig som du faktiskt inte vill ges till kĂ€nna? Det Ă€r hur som helst viktigt att du varje gĂ„ng om och nĂ€r du har varit i kontakt med lĂ€gre vibrationer, konflikter, avund, negativa mĂ€nniskor som du kĂ€nner att de inte vill dig vĂ€l av nĂ„gon underlig anledning, att du dĂ„ renar ditt energifĂ€lt. obs! ta till dig det hĂ€r.

 

Om du inte tar det hÀr pÄ allvar (sÀrskilt efter en olycka) kanske sÄ vill jag ÀndÄ att du ska ta det hÀr som ett alarmerande tecken. För typiska ex pÄ att individen Àr ojordad Àr just nÀr olyckor sker, förvirring, stöter in i saker, och mycket mer. eller om du Arbetar som healer, medium, ljusarbete i nÄgon form eller med mÀnniskor överlag? Ja dÄ utsÀtts du för mÀnniskors olika energier pÄ ett annat sÀtt mer Àn mÄnga andra.
Bra rÄd till dig Àr att du endast ska göra sÄdant som du vill göra, och dÄ utifrÄn din egen uppfattning. Annars bryter du ner din egen sjÀlvkÀnsla nÀr du gÄr emot dig sjÀlv i sÄdant som inte Àr du. Var stolt istÀllet över den du Àr, se alltid till att leva efter dina egna inre vÀrderingar & sanningar. I annat fall riskerar du att tappa bort din egen inre moraliska kompass.

 

💙

LĂ€mna ett svar