V.19 jordelementet 💚

Temat för dig din vecka handlar om att du ska VÅGA ta steget ut i det okĂ€nda. Att du ska vĂ„ga gĂ„ utanför din ”komfortzon”, det som du inte Ă€r van vid helt enkelt. Att bryta det gamla och möta det nya. StĂ€da bort dina rĂ€dslor som hĂ„ller dig tillbaka. Du verkar stĂ„ och svaja inför ett stort beslut, mellan att leva kvar i det gamla bekvĂ€ma och ”falska trygga” som du inbillar dig att du mĂ„r bra av. Eller att ta chansen och flyga pĂ„ riktigt. M e n för att kunna flyga sĂ„ mĂ„ste du tvĂ€tta av vingarna frĂ„n allt gammalt smuts, frĂ€scha till dem, vĂ„ga tro pĂ„ dig sjĂ€lv, bestĂ€mma dig för i vilken riktning du ska  ta sikte. Och I huvudet nĂ„gonstans inom dig sĂ„ Ă€r du Ă„tminstone klar med att du vill framĂ„t, och att du vill förĂ€ndra din livssituation samt att ditt liv sĂ„ som det Ă€r nu inte riktigt gör dig tillfreds. FrĂ„gan kvarstĂ„r bara hur du ska ta dig vidare. För samtidigt sĂ„ stĂ„r det hĂ€r ocksĂ„ för ett avslut och början pĂ„ nĂ„got nytt, och dĂ„ vĂ„ndas du med om det Ă€r rĂ€tt val, rĂ€tt vĂ€g. och tĂ€nk om det blir fel vad hĂ€nder dĂ„? Men sanningen Ă€r den att o m du inte vĂ„gar ta risker eller ”prövar dina vingar” dĂ„ kommer du aldrig fĂ„ veta hur det hade blivit heller ellerhur? Och vĂ€ljer du att ta steget och pröva ja dĂ„ kommer du under resans gĂ„ng att fĂ„ bĂ„de vĂ€gledning och kvitton pĂ„ det du sĂ„ lĂ€nge velat och har kĂ€nt inom dig. Det du alltsĂ„ kan göra i det hĂ€r lĂ€get Ă€r att be Ă€rkeĂ€ngel Mikael om hjĂ€lp, Ă€r att han ska stĂ€da bort rĂ€dslobaserade energier kring dig.

fysiskt och psykiskt kan du dra med dig andras mÄende och det som Àven kan bli en fysisk sjukdom i sig med tanke pÄ att du Àr sÄ kÀnslig och lÀtt lagrar/drar Ät dig alla tÀnkbara energier i din aura. Dessa mÄste du dagligen rena ut ur ditt energifÀlt. Jag tÀnker mig att du ska göra det varje kvÀll nÀr du duschar eller innan lÀggdags. Du riskerar annars att inte kunna fokusera, tÀnka klart, komma till insikt i saker och ting.  SÄ skydda dig sÄ fort du överhuvudtaget Àr i kontakt med andra just nu och under denna vecka eftersom att du ska kunna ta ett livsavgörande beslut.
Och om du Hamnar i konflikt, diskussion, eller om andra runtomkring dig gör det sÄ Àr det Ànnu viktigare. Det kan Àven vara sÄ att du faktiskt har med energitjuvar att göra.. som Àr sÄ avundsjuka pÄ dig att de liksom vill eller hugger dig i ryggen utan att du ens vet om det. I deras tankar sÄ önskar det dig allt annat Àn lycka och vÀlgÄng. Och det blir en form av onda ögat som Dem faktiskt utsÀtter dig för och din aura. SÄ jag rekommenderar Àven att du lÀgger beskydd pÄ dig sjÀlv/Och visualiserar detta. hjÀlpvideos meditationer finns i min kanal pÄ youtube.

 

din prövning under veckan  blir att öppna och nĂ€rma dig ditt inre.. att fĂ„ kontakt med dina Sanna kĂ€nslor gĂ€llande vad du vill. Men lugn, du har svaret. Andas. Det finns dĂ€r. Du behöver helt klart en chakrabalansering. Men jag skulle faktiskt sĂ€ga en chakrabalansering av dina samtliga huvudchakra för att uppnĂ„ bĂ€sta effekt och klarhet. Gör det helst sĂ„ fort som möjligt sĂ„ du kommer i balans och hinner ta ”rĂ€tt beslut”. VĂ€nta inte mycket till för halva du Ă€r trasig kĂ€nner jag, och det gör ont.. blir nĂ€stan ledsen nĂ€r jag kĂ€nner in hĂ€r. Du mĂ„ste ta tillbaka makten i ditt liv, dina kĂ€nslor, vĂ„ga ta emot kĂ€rlek och att ge kĂ€rlek. Just nu kĂ€nns det som en kĂ€rleksdöd. Du har tvĂ„ val kĂ€nns det som. Antingen sĂ„ gör du detta och slutar förneka din inre sanning, eller sĂ„ möter du den oavsett om den gör ont. Och ger dig sjĂ€lv möjlighet att starta om pĂ„ nytt. Du fĂ„r inte svika dig sjĂ€lv mer, för nĂ€r du gör det sĂ„ bryter du ner dig sjĂ€lv bit för bit. Det kĂ€nns tydligt som att du har blivit djupt sĂ„rad tidigare och det kĂ€nns som lĂ„ngt bakĂ„t redan sen barndomen, kanske Ă€ven av partners för att sen sakta byggts upp och sĂ„ dragits ner och hĂ„llet pĂ„ sĂ„hĂ€r.  Till slut har du byggt upp ett skydd och valt att inte slĂ€ppa in nĂ„gon mer. För den enda du litar pĂ„ Ă€r dig sjĂ€lv. Och det hĂ€r gör ju att du blir vĂ€ldigt vĂ€ldigt ensam.


det som kommer Ă€r att det hĂ€r bottnar i olĂ€kta relationer till dina förĂ€ldrar, framför allt relationen mellan dig och din mamma. Även om dina förĂ€ldrar lever idag eller inte. Det kan vara sĂ„ att din barndom var jobbig pĂ„ olika vis, och har satt djupa spĂ„r i dig Ă€n idag. Men det som Ă€r viktigt och inte fĂ„r glömmas bort, Ă€r att dina förĂ€ldrar oavsett vad det gjorde och hur det Ă€n gjorde SĂ„ gjorde de faktiskt sitt bĂ€sta som förĂ€ldrar utifrĂ„n sina bĂ€sta förutsĂ€ttningar. Och att de Ă€lskar dig pĂ„ sitt sĂ€tt. SÄ Àr det. SĂ€ttet som de visade de pĂ„ var kanske inte helt tillfredstĂ€llande för dig men det Ă€r en ren sanning.
Du har alltsĂ„ mycket hĂ€r som ditt inre barn kĂ€mpar med och som behöver lĂ€kas. Vilket Ă€nglarna vill hjĂ€lpa dig att lĂ€ka. Din yin energi (feminina) Ă€r kopplad till din mamma, och din yang (maskulina) Ă€r kopplad till din pappa. Är du ex rĂ€dd för att ta emot/ge kĂ€rlek? eller KĂ€mpar du med ett dĂ„ligt sjĂ€lvförtroende? Det hĂ€r blir din vecka min vĂ€n.

💚

LĂ€mna ett svar